Αθλητισμός

Έρχεται η Μπεσίκτας στην Ελλάδα

Έρχεται η Μπεσίκτας στην Ελλάδα
Έτοιμη για το μεγάλο deal η Μπεσίκτας.

Η Μπεσίκτας έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό “παζάρι” και προσπαθεί να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, προκειμένου να καταφέρει να ακολουθήσει τις παραδοσιακές “μεγάλες” του τουρκικού πρωταθλήματος, Φενέρ και Γαλάτα.

Οι Τούρκοι λοιπόν, έρχονται στην Ελλάδα και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένοι να φύγουν με κάποιο μεγάλο deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Κώστας Φορτούνης και Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας του ΠΑΟΚ βρίσκονται πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα των “μαύρων αετών”.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο να τους παραχωρήσουν, εάν βέβαια τα χρήματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Έτσι, οι Τούρκοι αφού τα έχουν, δεν θα διστάσουν να καταθέσουν μια γενναία πρόταση προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους κάποιους από τους εν λόγω παίκτες.

Μάλιστα, πρωταρχικός στόχος της Μπεσίκτας είναι τα αποκτήσει πακέτο Φορτούνη – Ανσαριφάρντ .

Ο Ολυμπιακός τους κοστολογεί γύρω στα 16 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι Τούρκοι προσφέρουν σχεδόν τα μισά. Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο Φικρέτ Ορμάν δεν θα αργήσει να ανεβάσει την προσφορά του… και ίσως από του χρόνου να τους δούμε να αγωνίζονται στην γειτονική χώρα.

Πάντως, μια ακόμα περίπτωση που φαίνεται να εξετάζεται είναι και αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο νεαρός άσσος βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι της καριέρας του και οι Τούρκοι δεν θα έλεγαν όχι στην περίπτωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments