Αθλητισμός

Τινάζει την μπάνκα ο Αστέρας – Πωλήσεις 5 εκατομμυρίων

Τινάζει την μπάνκα ο Αστέρας – Πωλήσεις 5 εκατομμυρίων
Κάθε φορά που ο Αστέρας Τρίπολης πουλά... πλουτίζει.

Ο Αστέρας Τρίπολης αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Όχι δεν φέρνει κάποιο παικταρά στην Τρίπολη, αλλά αντιθέτως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γεμίσει για τα καλά τα ταμεία του χάρη σε 3 «διαμάντια» που διαθέτει.

Οι Αρκάδες, τον τελευταίο καιρό έχουν αναπτύξει στενές επαφές με μεγαλοατζέντηδες και ήδη 3 παίκτες ηλικίας κάτω των 20 ετών έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, κυρίως από την Ιταλία.

Αυτή δεν είναι οι πρώτη φορά που ο Αστέρας «ψάχνεται» να πουλήσει ότι καλύτερο διαθέτει εάν θυμηθούμε τις μεταγραφές του Ντοναρούμα (1,5 εκατ.), του Κουρμπέλης(700 χιλ.), του Γιάννου (2,5 εκατ.), του Μπαράλες (1,5 εκατ.), του Ντε Μπλάσις (1,2 εκατ.) και του Ράγιο (800 χιλ.).

Ο λόγος λοιπόν για τον Γιώργο Αντζουλά, τον Νίκο Μιχελή και τον Τάσο Δουβίκα. Οι τρεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορούν να βάλουν στα ταμεία του Αστέρα το ποσό των 5 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.

Γιώργος Αντζουλάς. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα από την επόμενη σεζόν εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αγωνίζεται στο Campionato με την φανέλα της Φιορεντίνα. Ο Φάλι Ραμαντάνι, που είναι και μάνατζερ του Μάρκο Μάριν φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το deal και ο νεαρός αμυντικός είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, εκπληρώνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο όνειρο.

Νίκος Μιχελής. Φαίνεται πως από συμπαίκτες με τον Γιώργο Αντζουλά θα γίνουν αντίπαλοι. Ο 17χρονος που αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και ως στόπερ φαίνεται πως θα μετακομίσει και αυτός στην Ιταλία για χάρη της Μίλαν.

Ο Μιχελής έχει δοκιμαστεί στην ιταλική ομάδα, έχει περάσει τα ιατρικά τεστ και το μόνο που μένει είναι να πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρκάδες θα λάβουν πάνω 400.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης.

Τέλος, Τάσος Δουβίκας. Ο 18χρονος εξτρέμ θεωρείται ένας από τους καλύτερους -εάν όχι ο καλύτερος- παίκτες της φουρνιάς του. Η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα δεν περνά καθόλου απαρατήρητη, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες του εξωτερικού που έχουν βρεθεί στο “Θ.Κολοκοτρώνης” προκειμένου να τον “σκανάρουν” από κοντά.

Πληροφορίες μάλιστα ήθελαν τον Δουβίκα να έχει συμφωνήσει με ομάδα της Ισπανίας, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν αληθεύει σύμφωνα με τον Αστέρα. Οι Αρκάδες των κοστολογούν γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ποσό που δεν είναι καθόλου ανέφικτο να δοθεί από κάποια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής για τον παίκτη, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να φτάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments