Ελλάδα

Νεκροί Μάτι: Στους 91 τα θύματα – 25 οι αγνοούμενοι

Νεκροί Μάτι: Στους 91 τα θύματα – 25 οι αγνοούμενοι
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι έχουν φτάσει πλέον τους 91.

Συνεχίζεται η τραγωδία στο Μάτι. Οι νεκροί σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής έχουν φτάσει πλέον τους 91, ενώ άλλα 25 άτομα συνεχίζουν να αγνοούνται.

Μεγάλος φόβος λοιπόν επικρατεί, έξι μέρες μετά την φονική πυρκαγιά μήπως τα θύματα ξεπεράσουν τα 100.

Η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανακοίνωσε τα εξής:

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικης από τη διαδικασία και τη ταυτοποίησης προκύπτει ότι: Οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία η έρευνα συνεχίζεται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν τέσσερα άτομα τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής».

Κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τον αριθμό των αγνοουμένων

«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

  • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

«Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments