Αθλητισμός

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Ίντερ της πήρε τον Βρσάλκο και εκείνη είχε έτοιμο αντικαταστάτη

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Ίντερ της πήρε τον Βρσάλκο και εκείνη είχε έτοιμο αντικαταστάτη
Γρήγορες κινήσεις από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραχώρηση (αρχικά υπό μορφή δανεισμού) στην Ίντερ του Σίμε Βρσάλκο και λίγο αργότερα προχώρησε στην αντικατάστασή του με τον Σαντιάγκο Αρίας.

Ο Κροάτης δεξιός μπακ αποχωρεί μετά από μία διετία στην ισπανική ομάδα και επιστρέφει στην Ιταλία, εκεί όπου έκανε το… ξεπέταγμα του ως παίκτης της Σασουόλο.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι «νερατζούρι» θα καταβάλλουν έξι εκατομμύρια ευρώ για το «ενοίκιο» του 26χρονου αμυντικού και διατηρούν οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι, με ποσό πολύ χαμηλότερο των 80 εκατ. ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης του Βρσάλκο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος ποτέ δεν… ξετρελάθηκε με τον Κροάτη διεθνή, είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σαντιάγκο Αρίας. Ο επίσης 26χρονος δεξιός μπακ, βασικός με την εθνική Κολομβίας στο πρόσφατο Μουντιάλ, αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια στην Αϊντχόφεν, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ολλανδίας.

Η μεταγραφή του υπολογίζεται ότι ανήλθε στα 11 εκατ. ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης, μόλις περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments