Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας ψάχνει, αλλά τα χρήματα είναι λίγα για επιθετικό

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας ψάχνει, αλλά τα χρήματα είναι λίγα για επιθετικό
Ο Νίκος Νταμπίζας και οι προσπάθειες του για την καλύτερη δυνατή λύση. Ποια τα εμπόδια.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναζητεί επιθετικό προκειμένου να δώσει τη λύση που θέλει ο Γιώργος Δώνης για την κορυφή, αλλά τα μαντάτα δεν είναι και πολύ ευχάριστα για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Και δεν είναι λόγω χρημάτων, που αποτελεί το μόνιμο πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, καθορίστηκε επί της ουσίας και το μπάτζετ που θα διαθέσουν οι πράσινοι για τον φορ. Κι αυτό δεν θα ξεπερνά το ποσό των 400.000 ευρώ ετησίως.

Ποσό που αυτομάτως μειώνει τις επιλογές για τον Νταμπίζα, ο οποίος ψάχνει στη Βρετανία για να βρει ένα καλό φορ. Αλλά εκεί τα ποσά ανεβαίνουν. Ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής έχει… σημειώσει την 9η Αυγούστου, ημερομηνία που τελειώνει φέτος η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Εκεί θα δει τους… κομμένους από τις αγγλικές ομάδες προκειμένου να κάνει προσπάθεια είτε για κάποιον ελεύθερο, είτε για δανεισμό ποδοσφαιριστή. Βεβαίως, τα χρήματα που θα έχει να διαθέσει μόνο… αρκετά δεν είναι για μια καλή επιλογή. Γι’ αυτό και είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να πάει σε δανεικό ποδοσφαιριστή και να δώσει τα χρήματα που έχει, αφήνοντας την ομάδα του να καλύψει το υπόλοιπο ποσό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments