Video

Ιαπωνία: Ισχυρός τυφώνας κατευθύνεται στις ανατολικές ακτές της χώρας (vid)

Ιαπωνία: Ισχυρός τυφώνας κατευθύνεται στις ανατολικές ακτές της χώρας (vid)
Ισχυρός τυφώνας κατευθύνεται σήμερα στην ανατολική Ιαπωνία, συνοδευόμενος από πολύ σφοδρές βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Προς τις ακτές της ανατολικής Ιαπωνίας κατευθύνεται ο ισχυρός τυφώνας Shanshan, ο οποίος είναι ο 13ος αυτή την εποχή στην περιοχή της Ασίας.

Τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) ο Shanshan αναμένεται να βρίσκεται σε απόσταση 150 χιλιομέτρων από το Τόκιο, με τις ριπές των ανέμων να αγγίζουν τα 180 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο τυφώνας δεν θα πλήξει την ιαπωνική πρωτεύουσα, καθώς θα κατευθυνθεί βορειοανατολικά.

«Να μείνετε σε επαγρύπνηση λόγω του κινδύνου πλημμυρών, κατολισθήσεων, σφοδρών ανέμων και πολύ υψηλών κυμάτων» προειδοποίησε νωρίτερα η μετεωρολογική υπηρεσία, καλώντας τους κατοίκους να ακολουθήσουν τυχόν συστάσεις για την εκκένωση περιοχών.

Στο μεταξύ, πολλές αεροπορικές εταιρίες έχουν προχωρήσει στην ακύρωση εσωτερικών και διεθνών πτήσεων, οι οποίες επρόκειτο να αναχωρήσουν από τα αεροδρόμια Χανέντα και Ναρίτα.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων, η Ιαπωνία επλήγη από καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 220 ανθρώπους. Στη συνέχεια, ένα πρωτοφανές κύμα ζέστης και υγρασίας οδήγησε στον θάνατο ακόμη 119 άτομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments