Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη
Αστρολογικές προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Το να αναλάβεις να κάνεις αυτό που θέλεις στα ερωτικά σου, θα απαιτήσει πειθαρχία, οπότε να είσαι έτοιμη να έχεις ψυχικό σθένος. Αν το ζήτημα αφορά τα οικονομικά ή τη διασφάλιση μιας κατάστασης που δεν θα κλιμακωθεί αν υπάρχει έλεγχος, τότε το αντικείμενο του πόθου σου, θα εκτιμήσει την ήρεμη στάση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απαιτήσεις από τον εραστή σου θα μπορούσαν να σε κουράσουν και ίσως χρειαστεί να κάνεις υπομονή για να τον διαβεβαιώσεις ή να τον υποστηρίξεις όπου έχει ανάγκη. Μπορείς πιθανόν να τον βοηθήσεις ν’αντιμετωπίσει τα προβλήματά του, γιατί αισθάνεται μόνος του. Φρόντισε να είσαι αυτή που θα τον ηρεμήσει. Η θετική σου παρουσία μπορεί να τον βοηθήσει να πάψει ν’αποθαρρύνεται και να βλέπει απαισιόδοξα τη συγκεκριμένη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης, θα μπορούσε να σε ρίξει απότομα στη Γη με ένα χτύπημα. Ειδικά αν ο εραστής σου αναφέρει κάτι, για να σου επιστήσει την προσοχή. Ωστόσο, προσπάθησε να μην πάρεις προσωπικά αυτό που θα πει. Μπορεί να φαίνεται βάναυσα ειλικρινής , σε σημείο που να δείχνει αναίσθητος…αλλά μήπως εσύ είσαι υπερευαίσθητη τελευταία;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα νιώθεις πολύ χαρούμενη, αλλά ο εραστής σου μάλλον δε θα μοιραστεί τη χαρά μαζί σου. Οι επιθυμίες σου για διάφορα πράγματα που νιώθεις πως πρέπει να γίνουν μέσα στη σχέση σου, είναι έντονες. Αυτό οφείλεται στο οτι βλέπεις ευκαιρίες για να προοδεύσει η σχέση σου, κάτι που ο εραστής σου, δεν το βλέπει. Δώς του την ευκαιρία να μοιραστεί τα όνειρά σου και φρόντισε να συζητήσετε για κάποιες αποφάσεις από κοινού.

ΛΕΩΝ

Όσο πιο αποφασισμένη είσαι για να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση, τόσο πιο δύσκαμπτο φαίνεται. Οι ελπίδες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν αν προσπαθήσεις να είσαι λιγάκι ευέλικτη και ανοιχτή. Κάτι υπάρχει στον ορίζοντα, που εξελίσσεται με τον δικό του τρόπο και θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή από αυτή που εσύ επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κατάσταση της ερωτικής σου σχέσης, αξίζει να εκτιμηθεί για το πώς είναι, κι όχι για το πώς θες να είναι. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου να θέλεις να εστιάσεις σε μια μεγαλύτερη ρομαντική εικόνα. Αλλά αν προσπαθήσεις να επιταχύνεις τη διαδικασία, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι ν’απογοητευθείς. Αυτό που επιθυμείς, δεν είναι υποχρεωτικό να συμβεί τόσο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, η εικόνα της μεγαλύτερης αγάπης που σου παρουσιάζεται, είναι στην πραγματικότητα, η δική της ατζέντα. Δώσ’ της λοιπόν την ευκαιρία, να σου δείξει, πού σκοπεύει να σε πάει.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις προβληματιστεί με ένα δίλημμα στην ερωτική σου σχέση, τότε αναζήτησε έναν έμπιστο και πρόθυμο φίλο, για να το συζητήσεις. Αν δεν είσαι σίγουρη για το πόσο λογική ή πρακτική είναι μια ρομαντική κίνηση που θέλεις να κάνεις, τότε φαίνεται πως έχεις κάποιον ικανό να προσφέρει συμβουλές ή μια πρόταση που μπορεί να ρίξει χρήσιμο φως στο θέμα. Ίσως μπορεί να δει κάτι, που εσύ δεν πρόσεξες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορούσες να δεις θετικά μια κατάσταση, που ο εραστής σου, τη βλέπει αρνητικά ή απαισιόδοξα. Η αποφασιστικότητά σου να φτάσεις στην ουσία του συγκεκριμένου θέματος και να την δεις με μια σοβαρότητα κι ένα ρεαλισμό, θα καθησυχάσει τον εραστή σου. Κι ενδεχομένως να καταλάβει πως αντιδρά υπερβολικά. Κάνε ό, τι μπορείς για να μετριάσεις την ανησυχία του και να επικεντρωθεί στα θετικά σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γνώση ή η εμπειρία που έχεις, θα μπορούσε να θεωρηθεί ελκυστική για τον εραστή σου ή κάποιον που επιθυμείς να πλησιάσεις. Είτε πρόκειται για φιλοσοφική άποψη είτε για μια μεγαλύτερη εικόνα ενός κοινού συμφέροντος, έχεις μια άποψη που μπορεί να έχει βαθιά απήχηση, στον συνομιλητή σου. Η ανταλλαγή σκέψεων ή απόψεων ανάμεσά σας, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη για κάτι ιδιαίτερο ή να εμβαθύνει ένα υπέροχο δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πριν βρεθείς να αμύνεσαι για να δικαιολογείσαι στον εραστή σου, προσπάθησε πρώτα ν’ακούσεις την απάντησή του.  Γιατί μπορεί να συμφωνει μαζί σου, ακόμα κι αν βλέπει από άλλη οπτική γωνία την κατάσταση. Η άποψή του θα μπορούσε να σε βοηθήσει να δεις ένα θέμα πιο ανάλαφρα και να σε ενθαρρύνει, να χαλαρώσεις τις άμυνές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία σου να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου, μπορεί να σε ενθουσιάσει, αλλά ο εραστής σου, μάλλον δε θα μοιραστεί την προθυμία σου. Θα μπορούσε να δει το ενδιαφέρον σου για κάτι, σαν χάσιμο χρόνου. Ό, τι κι αν κέντρισε τη φαντασία σου, θα μπορούσε να είναι περισσότερο μια προσωπική αναζήτηση. Αυτό μπορεί να σου ταιριάζει περίφημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που ίσως χρειαστεί να δείξεις κάποιον ενθουσιασμό για ένα ρομαντικό σχέδιο, μην πιστεύεις πως η ανάγκη σου για υπομονή και πειθαρχία θα σκοτώσει οποιαδήποτε μαγική εκδήλωση αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως , δε θα συμβεί τίποτε απ’ό,τι φοβάσαι. Προσπάθησε να ελέγχεις το αποτέλεσμα, και δέξου ό,τι κι αν συμβεί…ένα βήμα τη φορά. Απόλαυσε αυτές τις στιγμές, μην τις βιάζεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments