Ζώδια

Κάρτες Ταρώ – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κάρτες Ταρώ – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας.

Ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Το Οχτώ Σπαθί Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Η υπομονή σας είναι στο κόκκινο, και με τον Άρη να κάνει ανάδρομα δρομολόγια μέσα στον Αιγόκερω, εσείς αποκλείεται να κρατήσετε το πύρινο σας στόμα κλειστό. Ελεύθεροι : Μόνοι σας, έχετε αποφασίσει ότι αισθάνεστε τυχεροί και ασφαλείς. Μάλλον έχετε περάσει πολλά και τώρα έχετε φτάσει τις σκέψεις σας στο άλλον άκρο. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει.

Ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Τροχός της Τύχης Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Ότι και να έχει συμβεί με τον άνθρωπο σας αλλά και με το περιβάλλον του, εσείς θα πρέπει να το ξεχάσετε. Οι προτάσεις που θα σας έρθουν θα είναι απόλυτης συμφιλίωσης. Ελεύθεροι : Έχετε τόσα πολλά και δύσκολα να κάνετε, αυτό το διάστημα, που το μυαλό σας είναι μακριά από σχέσεις και έρωτες. Άλλωστε από αυτά, έχετε χορτάσει και ότι στο τώρα σας πολιορκεί σας αφήνει αδιάφορους.

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Κάτι υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, και σας πονά. Οι συμπεριφορές του συντρόφου σας, είναι άσχημές και τα μυαλό σας πηγαίνει σε υποθέσεις, από το δικό του ερωτικό παρελθόν. Ελεύθεροι : Έχεε μπει σε δρόμους έρωτα, αλλά ακόμη δείχνετε το δύσκολο κομμάτι του χαρακτήρα σας, για να δείτε τι μπορεί αληθινά να κάνει η άλλη πλευρά για εσάς. Τα εύκολα δεν σας αφορούν.

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση Το Τέσσερα Κύπελλο Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποιο κενό στο πρόγραμμα σας, μην αμελήσετε να βρείτε λίγο ποιοτικό χρόνο για να το περάσετε μαζί με τον άνθρωπο σας, που και οι δύο έχετε χάσει τους ρυθμούς σας, λόγω εργασίας. Ελεύθεροι : Το άτομο που έχει δείξει από τον επαγγελματικό σας χώρο, το ζωηρό ερωτικό του ενδιαφέρον, έχει σκοπό από τις αρχές του νέου μήνα να σας μιλήσει πιο καθαρά για αυτά που νιώθει.

ταρώ Λέων : Το Δέκα Σπαθί Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αυτά που ακούτε από τους γύρω και τους φίλους σας, για το πρώην αγαπημένο σας …ίσως και να είναι λάθος, ή υπερβολή. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένη απορία, καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιον. Ελεύθεροι : Είστε πια σίγουροι ότι δεν πρέπει και δεν θέλετε, να πάτε πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό είναι καλό καθώς κάπως έτσι, θα ξεμπλοκάρετε και τον εαυτό σας, για να δει τι καλό υπάρχει γύρω του.

ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Είναι αλήθεια ότι έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, να κάνει λίγη ανοχή – υπομονή, με τα δύσκολα σας προγράμματα και να περιμένει μέχρι να απεγκλωβιστείτε. Μην το φτάσετε και εσείς πολύ μακριά. Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας έχουν συντονιστεί προς έναν κοινό σκοπό. Να σας βάλουν μέσα σε μια νέα σχέση, που έτσι και εσείς πια να είστε ευτυχισμένοι, όπως και σας αξίζει.

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Για τους δικούς σας λόγους, δεν θέλετε να είστε αυτή την εποχή, τόσο κοντά στον άνθρωπο τους και όσα έχετε παλιότερα συμφωνήσει. Εσείς μπορεί να θέλετε, ένα μικρό διάλειμμά, το ταίρι σας όχι. Ελεύθεροι : Έχετε δώσει όλη την ενέργεια και την ώρα σας, σε δουλειά και φίλους. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πάρει τις σκέψεις, από όλα αυτά τα άσχημα που περάσατε, από τον τελευταίο σας δεσμό.

ταρώ Σκορπιός : Το Εφτά Κύπελλο Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε έτοιμοι να φύγετε με το ταίρι σας, για διακοπές και ξεκούραση. Αυτό δεν χρειάζεται να το ανακοινώσετε σε όλους, και ειδικά στον πρώην σας, που σαφώς και ξέρετε ότι σας ψάχνει ακόμη. Ελεύθεροι : Δεν είστε και τα παιδιά, που θα πουν εύκολα όχι, σε μια καινούργια ερωτική εμπειρία. Το θετικό είναι ότι πια έχετε τις γνώσεις και την εμπειρία, για το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε.

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, κάνει σιωπηλά όνειρα, για εσάς τους δύο, και έχει σκοπό, από τον νέο μήνα του Σεπτεμβρίου, να σας τα αποκαλύψει. Εσείς μέχρι εκείνη την ώρα, ιδανικά κλείστε όλες τις εκκρεμότητες με τα παλιά. Ελεύθεροι : Οι διακοπές είναι μπροστά σας, και έχετε και το χρήμα για να περάσετε υπέροχα. Είναι ένα διαφορετικό Καλοκαίρι, που θα βρείτε τον καλό σας εαυτό αλλά και την αλήθεια στον έρωτα.

ταρώ Αιγόκερως : Ο Τρελός Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μην ψάχνετε για αφορμές για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για το παρελθόν του. Αν υπάρχει μια μόνιμη αναφορά σε αυτό, τότε εσείς κάποια στιγμή θα γίνεται σαν και αυτό. Ελεύθεροι : Έχετε τόσα καλά άτομα και συνεργάτες γύρω σας, που κάνουν ότι μπορούν για να σας έχουν κοντά τους. Ξεχάστε για αυτό το διάστημα, έρωτες και αισθήματα και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Θέλετε να πάρετε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις, από το ταίρι σας, για το ποιες είναι και οι σκέψεις του, για το μέλλον σας. Αυτό είναι και κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχετε συζητήσει ποτέ. Ελεύθεροι : Πάρτε τους καλούς σας φίλους, και φύγετε για μερικές ημέρες, για να ξεχάσετε την πόλη και την ρουτίνα. Από τον νέο μήνα θα υπάρξουν στην ζωή σας και νέοι έρωτες μεγάλοι.

ταρώ Ιχθείς : Ο Γητευτής Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Φυσικά και έχετε το δικαίωμα να είστε και λίγο μόνοι σας. Το γεγονός ότι έχετε ερωτική σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει με την άλλη πλευρά, να είστε μονίμως αυτοκόλλητοι. Ελεύθεροι : Υπάρχουν διάφοροι έρωτες στην ατμόσφαιρα, στον φιλικό σας κύκλο, αλλά μάλλον ακόμη δεν σας αφορούν καθόλου. Το δικό σας το μυαλό είναι ακόμη στα παλιά… και μια τυχόν ξαφνική επανασύνδεση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments