Ζώδια

Προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Προβλέψεις ζωδίων για το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Κριός

Το Σάββατο είναι μια μέρα δύναμης με μια μερική έκλειψη ηλίου, που συμβαίνει στον πέμπτο Οίκο σας, της αγάπης, τυχεροί Κριοί. Μην εκπλαγείτε αν συμβαίνουν περισσότερα, ίσως πολλά περισσότερα, πίσω από αυτές τις στιγμές φλερτ απ’ όσα ελπίζατε στα κρυφά. Δεν είναι ώρα για ντροπές, βγάλτε από μέσα σας την μεταδοτική, γνωστή σε όλους αυτοπεποίθηση του Κριού. Ανεβάστε μια δελεαστική φωτογραφία, βάλτε ένα μπουκάλι Prosecco στο ψυγείο και καλέστε το ερωτικό ενδιαφέρον σας για ένα ραντεβού. Ή φορέστε τη μίνι φούστα που σας κάνει να νιώθετε υπέροχες και βγείτε έξω να φλερτάρετε! Μπορεί να δυναμώνετε αυτή την ένωση με ένα ακόμα μπουκάλι σαμπάνιας στις 21 Ιανουαρίου, στο τέλος ενός εξάμηνου κύκλου που ξεκινά σήμερα.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο δυναμικός Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου και εσείς θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Μια μόνο πιθανότητα χάους: Ο φλογερός πλανήτης είναι ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου και θα σας υποδείξει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν πριν μπορέσετε να ανεβείτε στον θρόνο σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα ξεκάθαρο σχέδιο, κάντε ένα βήμα πίσω και φτιάξτε ένα. Όταν θα κάνετε την τολμηρή κίνησή σας, θα είναι το εισιτήριο σας χωρίς επιστροφή για την επιτυχία.

Ταύρος

Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι, Ταύροι, και κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από εσάς. Η ισχυρή μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου επικεντρώνεται στην ήδη καλή εστίασή σας στον χώρο που μένετε. Διορθώστε την ακαταστασία και ανανεώστε τον όρκο σας να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον. Επισκεφθείτε ξανά τους πίνακές σας στο Pinterest και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε τα σχέδια για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Δεν τρελαίνεστε για το σπίτι που μένετε; Ξεκινήστε να κοιτάτε τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο. Απλώς μη χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την υπέροχη ενέργεια στο καταφύγιό σας, η προσωπική ζωή σας θα ευδοκιμήσει με λίγη προσοχή.

Ανανεώστε τη δέσμευσή σας στη καθημερινή γιόγκα και καλέστε το άλλο σας μισό να σας συνοδεύσει. Η ώρα που περνάτε φροντίζοντας τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε θα σας φέρει τεράστιες ανταμοιβές. Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης γυρίζει προς τα πίσω, στον Αιγόκερω, και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας. Αν χάσατε τη βάρκα για κάποια ευκαιρία δουλειάς, για κάποια εκπαιδευτική προσφορά ή, κυριολεκτικά, μια θέση σε ένα κρουαζιερόπλοιο, μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και έξυπνα. Ο κόκκινος πλανήτης θα είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου, έτσι μπορεί να μην είναι όλα έτσι όπως φαίνονται. Κάντε πολλές ερωτήσεις και, οπωσδήποτε, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα.

Δίδυμος

Νιώθετε ανήσυχοι, Δίδυμοι; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον τρίτο Οίκο σας ξεσηκώνει την ακούραστη ψυχή σας. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και εξερευνήστε νέα εδάφη. Δικτυωθείτε σε μια εκδήλωση ή καλέστε τον γείτονά σας, με τον οποίο κάνετε συχνά συζητήσεις του ποδαριού, να πιείτε ένα ποτό ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι. Δεν είναι του στυλ σας; Δεν έχει σημασία. Το νόημα είναι να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Μπορεί να αποφασίσετε ότι έχει έρθει η ώρα να μετακομίσετε, να αναζητήσετε μια γειτονιά που τρέχει με τον δικό σας ρυθμό. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα λατρέψετε το μέρος που μένετε –και τον/την συγκάτοικό σας– μέχρι την επόμενη έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου!

Την Κυριακή, ο θερμόαιμος Άρης γυρίζει πίσω στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας έως τις 27 Αυγούστου και στέλνει τον μαγνητισμό σας στην κορυφή. Ανανεώστε το ντουλάπι με τα εσώρουχά σας, παραγγείλτε μερικά μεταξένια σεντόνια και ετοιμαστείτε για δυο όλο και πιο καυτές εβδομάδες. Μια προειδοποίηση μόνο: Ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, γι΄αυτό να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που γοητεύετε για να μην αφήσετε ένα μονοπάτι με ραγισμένες καρδιές στο πέρασμα σας. Προσέξτε τις εξάρσεις ζήλιας ή την επιστροφή ενός πρώην.

Καρκίνος

Εντάξει, ίσως δεν έπρεπε να δώσετε τόσα λεφτά σε μια τσάντα και σε επώνυμα σεντόνια, Καρκίνοι. Ο τραπεζικός λογαριασμός σας ίσως να δέχτηκε ένα χτύπημα από τις τελευταίες σπατάλες σας στην πολυτέλεια. Η ισχυρή μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών έρχεται πάνω στην ώρα, φέρνει μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να σας προσφέρει όλες αυτές τις πολυτέλειες και να φέρει την απόφαση να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Κάντε μια συνάντηση με έναν σύμβουλο οικονομικών. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε κάποια λεφτά στην άκρη για την συνταξιοδότησή σας ή για έναν μελλοντικό λογαριασμό.

Πάντα είναι η σωστή ώρα για να εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας ένα ήσυχο, ασφαλές μέλλον. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καθησυχαστικό για την ψυχή ενός Καρκίνου. Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης γυρνά πίσω στον Αιγόκερω και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να είστε ξαφνικά έτοιμοι να κάνετε μια πιθανή συνεργασία επίσημη, ίσως υπερβολικά έτοιμοι. Ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωρήσετε με προσοχή. Θα είναι θείο δώρο να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σωστό άτομο, το κακό είναι ότι εσείς ή ο άλλος μπορεί να μην κατέχετε την απαραίτητη υπομονή τώρα. Πάρτε το χρόνο να γνωρίσετε πραγματικά το στυλ του άλλου. Όταν ο Άρης γυρίσει στην κανονική του πορεία στις 27 Αυγούστου θα βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά.

Λέων

Το νιώθετε, Λέοντες; Σήμερα είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και συμπίπτει με μια μερική ηλιακή έκλειψη, η οποία ταρακουνά τον κόσμο σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μπείτε σε ένα τζετ και να ταξιδέψετε στη Μάτσου Πίτσου, να κόψετε τις μακριές μπούκλες σας ή να τις βάψετε ξανθές –ή και τα δυο! Από την τελευταία Νέα Σελήνη ξεμπερδεύατε με οικονομικές υποχρεώσεις και φιλίες που δεν σας εξυπηρετούσαν και τώρα μπορείτε να δείτε το μέλλον μέσα από καθαρούς φακούς. Ονειρευτείτε! Δεν μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο στην Αβάνα, μιλάμε για την ηγεσία ενός γραφείου. Κάντε τον εαυτό σας να φανεί και να ακουστεί.

Την Κυριακή, καθώς ο ενεργητικός Άρης γυρνά πίσω προς τον Αιγόκερω και τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της ρουτίνας, είστε έτοιμοι να περάσετε στην δράση. Στη δουλειά και στη άσκηση έχετε την ορμή να ξεκινήσετε και να μην σταματάτε. Αλλά καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, μπορεί να είναι πιο έξυπνο να σταματήσετε –ή τουλάχιστον να σταματάτε ανά καιρούς– για ανεφοδιασμό και για να πάρετε μια ανάσα. Ο Άρης μπορεί να σας χαρίσει κίνητρα ή να γίνει ανταγωνιστής, που σας γεμίζει με άγχος και σας κάνει να το παρακάνετε. Βάλτε μερικούς μεγάλους στόχους: Απλώς δώστε στον εαυτό σας τους πόρους που χρειάζονται το μυαλό και το σώμα σας για να τους πετύχουν.

Παρθένος

Το κλειδί της ευτυχίας, σύμφωνα με την Αναΐς Νιν, είναι να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι υπέροχο. Καθώς η μερική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα πέφτει στον δωδέκατο Οίκο σας της παράδοσης αυτό το Σάββατο, ακούστε τη συμβουλή της. Ότι κι αν είναι αυτό που σας κρατά πίσω –μια σχέση, μια δουλειά, μια κακή συνήθεια ή μια περιοριστική άποψη– τώρα είναι η ώρα να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε. Μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση: Ο χωρισμός είτε με κάποιον σύντροφο είτε με τους υδατάνθρακες είτε με τη ζώνη άνεσής σας δεν είναι ποτέ.

Μην διστάσετε να στηριχτείτε σε φίλους. Μπορεί να έχουν τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Την Κυριακή, ο καυτός Άρης γυρίζει προς τα πίσω στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, του έρωτα και της δόξας και καλεί την πραγματικά ατρόμητη πλευρά σας να βγει. Αφήστε τον κόσμο να σας δει πραγματικά. Καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26, αυτό το κόκκινο χαλί ανοίγει με μια προειδοποίηση: Ενώ πρέπει να εκθέσετε το ταλέντο σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, προσέξτε μη φανείτε υπερβολικοί ή περάσετε σε εδάφη ναρκισσισμού, τουλάχιστον μέχρι να ορθοδρομήσει ο Άρης στις 27 Αυγούστου.

Ζυγός

Έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο, Ζυγοί; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου συμβαίνει στον Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής εργασίας, της τεχνολογίας και του ακτιβισμού. Μπορεί να βρεθείτε να ψάχνετε περισσότερους ικανούς συνεργάτες ή φίλους που δεν φοβούνται να υψώσουν το ανάστημά τους για χάρη της ανθρωπότητας. Αν νέες επαφές συνεχίζουν να σας προσκαλούν σε εκδηλώσεις για κάποιο σκοπό, είναι ώρα να πείτε ναι. Αυτό το άτομο μπορεί να σας συνοδεύσει σε μια νέα κοινωνική σκηνή.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης επιστρέφει πίσω στον Αιγόκερω και στον τέταρτο Οίκο σας και βάζει το σπίτι σας στην κορυφή της λίστας. Μπορεί να αρχίσετε να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο κοντά στο σπίτι σας τώρα και έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό μπορεί να δυναμώσει τους δεσμούς σας, να ανάψει σπίθες στην κρεβατοκάμαρα ή, καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, να σας βοηθήσει επιτέλους στην επίλυση μιας οικογενειακής τραγωδίας, πριν επιστρέψει στην κανονική κίνησή του στις 27 Αυγούστου.

Σκορπιός

Έτοιμοι να ανεβείτε; Αν όλο αυτόν τον καιρό κάνατε την προετοιμασία σας, η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον δέκατο Οίκο σας του επαγγελματικού πρεστίζ πρόκειται να φέρει την ανταμοιβή. Δεν λατρεύετε το εργασιακό σας ωράριο; Θα έχετε την ορμή να ψάξετε μια νέα δουλειά τώρα. Μια συμφωνία, πάνω στην οποία δουλεύετε μήνες, μπορεί να κλείσει επιτέλους και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε για τα παραπάνω. Οι όροι μπορεί να αποδειχθούν καλύτεροι απ’ όσο περιμένατε και η καριέρα σας να φτάσει σε νέα ύψη.

Από την Κυριακή, μπορεί να μην καταλαβαίνετε πόσο προκλητικές είναι οι πράξεις σας ή τα λόγια σας, καθώς ο Άρης περνά πίσω στον Αιγόκερω και στην ζώνη της επικοινωνίας σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Είστε συνήθως προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας, ειδικά στη δουλειά, αλλά ο Άρης είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που κρύβει παγίδες και συμβαίνει κάθε δεύτερο χρόνο μπορεί να γίνετε ένα έντονο πνεύμα αντιλογίας. Αν έχετε κάτι να πείτε και δεν μπορούσατε πριν, ο ανάδρομος Άρης θα σας προσφέρει την απαραίτητη ώθηση. Απλώς προσέξτε να μην περάσετε τα όρια και κάνετε αμετάκλητη ζημιά σε μια σημαντική σχέση.

Τοξότης

Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου σας φέρνει την ανάγκη για περιπλάνηση, πάντα παρούσα για το νομαδικό ζώδιό σας. Μπορεί να κάνετε αίτηση για μια δουλειά που θα σας κάνει να ελπίζετε για μια μεταφορά απ’ το Σάο Πάολο μέχρι το Παρίσι ή να κλείσετε εισιτήρια για να επισκεφθείτε έναν αγαπημένο φίλο στην άλλη άκρη της Γης. Πρέπει να μείνετε στον τόπο σας; Ανοιχτείτε με τον μεταφορικό τρόπο, γραφτείτε σε ένα εργαστήριο ή θέστε σε κίνηση μια επιχειρηματική προσπάθεια.

Την Κυριακή, η ευημερία σας περιμένει, αρκεί να έχετε επιλέξει ένα μονοπάτι που περιλαμβάνει ίσα μέρη σκληρής δουλειάς και διασκέδασης. Το να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε είναι το κλειδί για την επιτυχία και σήμερα, καθώς ο κινητήριος Άρης επιστρέφει πίσω στον δεύτερο Οίκο σας της δουλειάς και των οικονομικών έως τις 27 Αυγούστου, θα βυθιστείτε πιο βαθιά σε μια αποστολή που θα σας φέρει χρήματα. Αλλά καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, μπορεί αυτή η αποστολή να φέρει υποχρεώσεις που δεν δεχτήκατε να αναλάβετε. Αναλάβετε περισσότερη δουλειά, πάρτε περισσότερα ρίσκα, αλλά μην εξουθενωθείτε για τα λεφτά.

Αιγόκερως

Έτοιμοι, Αιγόκεροι; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου ανακατώνει τα πράγματα, με καλό τρόπο, στον όγδοο Οίκο σας του σεξ και των χρημάτων. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον βοηθό που θα κάνει την επιχείρησή σας να εκτοξευτεί στο επόμενο επίπεδο ή θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επενδυτικές επιλογές με τα χρήματα που έχετε μαζέψει. Καθώς εκμεταλλεύεστε το παθητικό εισόδημα που δημιουργείται, στρέψτε την προσοχή σας σε μια σχέση που κρατάτε σε σιγανή φωτιά. Τα αστρικά πυροτεχνήματα της ημέρας μπορούν να γίνουν η σπίθα που χρειάζεστε! Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης περνά πίσω στο ζώδιό σας και ανεβάζει τις θερμοκρασίες και τον μαγνητισμό σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Το πάθος θα είναι δυνατό, αλλά μαζί του μπορεί να έρθουν και μερικές απρόσμενες εκπλήξεις, καθώς ο κόκκινος πλανήτης κυβερνά επίσης τον ανταγωνισμό, τις εκρήξεις θυμού και ζήλιας. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας έως τις 27 Αυγούστου, θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο τις υπερβολικές απαιτήσεις και τις γκρίνιες, Αιγόκεροι. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε κάποια από αυτή την ενέργεια σε ένα δημιουργικό κυνήγι, ακόμα κι αν το κάνετε μόνοι σας.

Υδροχόος 

Κυκλώστε το Σάββατο στο ημερολόγιο σας, Υδροχόοι. Με μια μερική ηλιακή έκλειψη στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, είναι η αρχή μιας νέα εποχής Έρωτα! Αν είστε ελεύθεροι, αυτός ή αυτή που ψάχνετε μπορεί να είναι μια κίνηση μακριά στο Tinder ή να περιμένει στην καφετέρια στη γωνία του σπιτιού σας. Σταματήστε να στέλνετε μηνύματα σε κάποιον που θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για να κάνετε χώρο στη νέα και βελτιωμένη έκδοση. Ευχαριστήστε τον παλιό έρωτά σας για όλα όσα σας έμαθε και διαγράψτε την επαφή. Αν είστε σε σχέση, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να την ανανεώσετε. Να είστε ενεργητικοί: Ποια δραστηριότητα θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά;

Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης, που είναι ανάδρομος στον ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου, περνά πίσω στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους. Ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς με μια κακή συνήθεια ή μια παλιά δέσμευση μια και για πάντα, ειδικά με τον Άρη ανάδρομο έως τις 27 Αυγούστου. Αποδεσμεύστε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το προσεκτικά. Ο παρορμητικός Άρης μπορεί να σας κάνει να ενεργήσετε πριν σκεφτείτε καλά. Η υπομονετική πρόοδος θα σας φέρει την επιτυχία, όταν ο κόκκινος πλανήτης τροφοδοτήσει και πάλι το ζώδιό σας τις 10 Σεπτεμβρίου!

Ιχθύς

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά, Ιχθύες, και η ενέργειά σας μπορεί να έχει εξαντληθεί. Το πολύ καθισιό και ο καφές –ακόμα κι αν είναι οργανικής καλλιέργειας– έχουν τα αρνητικά τους. Καθώς η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου αναφλέγει τον έκτο Οίκο σας της υγείας, δεν θα μπορείτε πλέον να αγνοείτε τον πόνο στον αυχένα σας ή τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο που κάθετε ανέγγιχτη. Αποφασίστε να δουλεύετε εξυπνότερα, όχι περισσότερο… Ή ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την υγιεινή διατροφή και την άσκηση προτεραιότητά σας. Ο έκτος Οίκος κυβερνά επίσης τα κατοικίδια. Μπορεί να υιοθετήσετε έναν σκύλο ή να φροντίσετε τον σκύλο ενός φίλου σας, αν θέλετε παρέα στο πρωινό σας τρέξιμο.

Και αν οι ώμοι σας πονάνε από το βάρος που κουβαλάτε μόνοι σας, θα δεχτείτε λίγη ευλογημένη ανακούφιση την Κυριακή, όταν ο ανάδρομος Άρης επιστρέψει στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας. Η στιγμή δεν μπορούσε να είναι πιο θεϊκά σεναριογραφημένη! Μπορεί να είστε σε άρνηση για το πόση πολλή δουλειά έχει μαζευτεί. Έτσι, όταν η βοήθεια βρεθεί μπροστά σας, μην ρωτήσετε την προέλευσή της: Πείτε απλώς ευχαριστώ! Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να βάλετε στην πράξη την πολλή σημαντική ικανότητα της ανάθεσης. Προσοχή: Ο Άρης είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου, γι΄αυτό προστατέψτε τον εαυτό σας από ενεργειακά βαμπίρ και άλλους πολύ απαιτητικούς ανθρώπους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments