Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 19 Αυγούστου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 19 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων 13 ως 19/8/2018.

Αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για την εβδομάδα 13 ως 19/8/2018.

Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Στους ρυθμούς των εκλείψεων συνεχίζεται το καλοκαίρι μας και, συγκεκριμένα, αυτή η εβδομάδα που «σηκώνει» το βάρος της πρόσφατης Ηλιακής έκλειψης στον Λέοντα. Παράλληλα, ο Ερμής μέχρι το τέλος της εβδομάδας συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του ενώ ο Άρης παραμένει σταθερά ανάδρομος.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι εύκολο να κάνουμε ξεκινήματα ή να δράσουμε επωφελώς αυτή την εβδομάδα αλλά, ευτυχώς, αυτή είναι η περίοδος που προτεραιότητα έχουν η ραστώνη, οι καλοκαιρινές χαρές, οι διακοπές, η ξεκούραση καθώς αυτή είναι η πιο χαλαρή εβδομάδα του καλοκαιριού και, κατά συνέπεια, του έτους.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον Άρη να αλλάζει ζώδιο. Ο Άρης, κινούμενος ανάδρομα, τη Δευτέρα θα περάσει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερου, γεγονός που αμβλύνει λίγο τις εντάσεις που δημιουργούσε από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό.

Από αυτή τη θέση, ο Άρης είναι παντοδύναμος και, καθώς είναι ανάδρομος, μας εξωθεί στο να μάθουμε από τα λάθη μας και να κάνουμε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις για την κοινωνική μας ζωή, για τη δουλειά, για την καριέρα. Μας εξωθεί στο να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που μας αποτρέπει από το να πραγματοποιήσουμε κάποια όνειρά μας, να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητές μας.

Την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Ερμής πατάει φρένο στην ανάδρομη πορεία του και επανέρχεται σε ευθεία πορεία. Προς το παρόν, θα βρίσκεται στη σκιά του, θα φαίνεται σαν να είναι πιο αργός, «στάσιμος», όπως λέμε οι αστρολόγοι.

Αυτή η περίοδος «στασιμότητας» του Ερμή είναι ένα μεταβατικό στάδιο, στο οποίο καλούμαστε να επεξεργαστούμε την πληροφορία που μας έδωσε η ανάδρομη κίνησή του, να δούμε τα πράγματα που μας αφορούν από απόσταση, να γίνουμε συνειδητοί παρατηρητές και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε αποφάσεις και να δράσουμε δυναμικά όταν αρχίσει να κινείται κανονικά, δηλαδή περίπου μια εβδομάδα με ένα δεκαήμερο μετά την επάνοδό του σε ευθεία πορεία.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments