Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ζήτησε επιπλέον εισιτήρια για το Μιλάνο

Ολυμπιακός: Ζήτησε επιπλέον εισιτήρια για το Μιλάνο
Ο Ολυμπιακός θα έχει τη στήριξη του κόσμου του στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στη Μίλαν και οι εκτιμήσεις για τα εισιτήρια αναφέρουν ότι θα τελειώσουν γρήγορα.

Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και εκτιμάται ότι τα εισιτήρια που δικαιούνται να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» για το εκτός έδρας ματς με τη Μίλαν στις 4 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική του Europa League θα τα εξαντλήσουν και η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει περίπου 6.000 φίλους στο πλευρό της.

Άλλωστε, είναι η πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών στο Μιλάνο έπειτα από 60 χρόνια. Φυσικά παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν πρόκειται και για πολύ μακρινό ταξίδι. Η πόλη αναμένεται να… κοκκινίσει εκείνη τη μέρα από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ζητήσει επιπλέον εισιτήρια από τους Ιταλούς προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Tα περίπου 5.500 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν θα φτάσουν. Γι΄ αυτό και οι Πειραιώτες έκαναν αίτημα στην Μίλαν για περισσότερα εισιτήρια.

Πιθανότατα σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν πόσες θέσεις θα τους δώσει η ιταλική ομάδα για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Δεν είναι πάντως βέβαιο πως η Μίλαν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού. Οι Ιταλοί σπάνια δίνουν επιπλέον εισιτήρια σε ομάδες, αφού θέλουν κι εκείνοι να καλύψουν τις ανάγκες τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments