Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Η σειρά που την έκανε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα

Βάσω Λασκαράκη: Η σειρά που την έκανε να μείνει μόνιμα στην Αθήνα
Ο Βάσω Λασκαράκη και ο ρόλος που έφερε την αναγνωρισιμότητα.

Η Βάσω Λασκαράκη λόγω του γάμου της με τον Λευτέρη Σουλτάτο έχει εξελιχθεί σε πρόσωπο της επικαιρότητας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της, δεν έχει επιλέξει ακόμα νυφικό, καθώς δεν προλαβαίνει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Οι υποχρεώσεις “τρέχουν” για τη γνωστή ηθοποιό που μπήκε στο επάγγελμα μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά του MEGA “Φιλοδοξίες” το 2005.

Ωστόσο, ποιός είναι αυτός ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της;

Ο λόγος για την τηλεοπτική σειρά “Πολυκατοικία”. Το 2008, η Βάσω Λασκαράκη πέρασε με επιτυχία από οντισιόν για το ρόλο της Λουκίας Ασημάκη, στη σειρά του MEGA, έναν ρόλο που εκτός από το ότι της έφερε αναγνωρισιμότητα.

Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, την οποία μέχρι πρότινος θεωρούσε δύσκολη πόλη για να ζει εκεί. Έτσι, στις προηγούμενες δουλειές της, πηγαινοερχόταν μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Προτού παίξει λοιπόν στην “Πολυκατοικία”, το 2007, συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του MEGA, “Ιχνη”.

Το 2011 και για δύο σεζόν, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα, “Κλεμμένα Όνειρα”, από την οποία αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης. Από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι σήμερα, πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, “Το σόι σου” με μεγάλη επιτυχία.

Βάσω Λασκαράκη: Προσωπική ζωή

Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς “Η Πολυκατοικία”. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 24 Οκτωβρίου 2013 και απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Εύα (γενν. 10 Νοεμβρίου 2013).

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση της δικηγόρου τους.

Από τις αρχές του 2018, διατηρεί σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, με τον οποίο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments