Lifestyle

Αθηνά Οικονομάκου: Πως ήταν όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση [vid]

Αθηνά Οικονομάκου: Πως ήταν όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση [vid]
Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Alpha tv "Έλα στη θέση μου".

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Alpha tv “Έλα στη θέση μου”, ενώ διατηρεί και δική της επιχείρηση. Η γνωστή ηθοποιός είναι πλέον 33 ετών και μητέρα ενός μικρού αγοριού, καρπός του έρωτας της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Η ίδια τόσο σε συνεντεύξεις της όσο και μέσα από τα social έχει εκφράσει το πόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη νιώθει. Εκτός από επαγγελματίας και μητέρα είναι και μια πανέμορφη γυναίκα.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση στο σήριαλ “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, το 2007. Ήταν μόλις 20 ετών. Ακολούθησε ο ρόλος της Ξένιας στη “Ζωή της Άλλης” που της άνοιξε πόρτες και πολλές πολλές άλλες δουλειές και έγινε ευρέως γνωστή. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σήριαλ είχε αλλάξει και το λουκ της φορώντας μια περούκα με μαύρο, κοντό καρέ μαλλί.

Η Αθηνά Οικονομάκου πειραματίστηκε αρκετά με την εμφάνισή της όχι μόνο για τις ανάγκες του ρόλου της Ξένιας, καθώς είχε βάψει και ξανθά τα μαλλιά της σε άλλη περίοδο της ζωή της. Ωστόσο πλέον έχει καταλήξει σε ένα λουκ που της πηγαίνει απόλυτα και μετά την γέννηση του γιου της είναι πιο όμορφη από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments