Τεχνολογία

Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με παραγωγό την Apple!

Τηλεοπτικές σειρές και ταινίες με παραγωγό την Apple!
Ο τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης παραγωγών, στούντιο και στελεχών και προχωρά στην αγορά δικαιωμάτων σεναρίων.

Στην αγορά παραγωγής τηλεοπτικών σειρών και ταινιών «μπαίνει» η Apple σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Wall Street Journal. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, ο τεχνολογικός κολοσσός βρίσκεται ήδη στη διαδικασία αναζήτησης παραγωγών, στούντιο και στελεχών και προχωρά στην αγορά δικαιωμάτων σεναρίων. «Οι σειρές που εξετάζει να αγοράσει η Apple θα είναι αντίστοιχου βεληνεκούς π.χ. με το “Westworld” της Time Warner Inc και του HBO ή το “Stranger Things” του Netflix.

Σύμφωνα πάντα με την WSJ, η εταιρεία θα διανέμει το περιεχόμενο αυτό μέσω της Apple Music, της υπηρεσίας streaming μουσικής που παρέχει στους συνδρομητές της έναντι 10 δολ. τον μήνα.

Η στρατηγική της εταιρείας δεν είναι τόσο να «κοντράρει» το Netflix ή το Prime Video της Amazon.com αλλά να ενισχύσει και να διαφοροποιήσει το προϊόν του Apple Music, που υστερεί έναντι του Spotify.

Πάντως, ο χώρος του κινηματογράφου δεν είναι τελείως «ξένος» στην εταιρεία, αφού ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, είχε αγοράσει την εταιρεία παραγωγής Pixar το 1985 (τότε είχε την επωνυμία Graphics Group) από την Lucasfilm έναντι 5 εκατ. δολ. Ο Τζομπς παρέμεινε στο «τιμόνι» και των δύο εταιρειών έως το 2006, όταν την πούλησε στην Disney το 2006 έναντι 7,4 δισ. δολαρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments