Ελλάδα

Κρήτη: Έχασε τον έλεγχο ο Τσίπρας σε σύσκεψη με τους αγρότες!

Κρήτη: Έχασε τον έλεγχο ο Τσίπρας σε σύσκεψη με τους αγρότες!
Σχεδόν τους έδιωξε από την αίθουσα.

Θύμωσε, χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και σχεδόν έδιωξε τους αγρότες από την αίθουσα. Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια σύσκεψης υπό τον προεδρία του στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου, έχασε τον έλεγχο!

“Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης

“Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!” είπε ο ίδιος, φωνάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: “Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα”.

“Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια” φώναξε σχεδόν ο πρωθυπουργός. “Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσες έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!” επέμεινε ο κ. Τσίπρας.

Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments