Πολιτισμός

Σάλος με τη δολοφονία 2 σκύλων για τις ανάγκες ταινίας

Σάλος με τη δολοφονία 2 σκύλων για τις ανάγκες ταινίας
Παγκόσμια αντίδραση έχει προκαλέσει η είδηση πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Oro" στις Φιλιππίνες, σκοτώθηκαν δυο σκυλιά, καθώς η ταινία περιέχει μια σκηνή όπου σφάζουν έναν σκύλο.

Παγκόσμια αντίδραση έχει προκαλέσει η είδηση πως κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Oro” στις Φιλιππίνες, σκοτώθηκαν δυο σκυλιά, καθώς η ταινία περιέχει μια σκηνή όπου σφάζουν έναν σκύλο.

Η Metro Manila Film Festival θα πρέπει να σταματήσει να προβάλει την ταινία Oro και να ανακαλέσει τα βραβεία που έχει κερδίσει. Ανώνυμες πηγές που συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους αποκάλυψαν ότι η αμφιλεγόμενη σκηνή με το σκυλί που σφάζεται ήταν στην πραγματικότητα αληθινή! 

Σύμφωνα με μέλος του cast μάλιστα στην πραγματικότητα ήταν δύο τα σκυλιά που σκοτώθηκαν! “Στην πραγματικότητα, δύο σκυλιά πέθαναν, ένα κατά λάθος και ένα σκόπιμα. Η παραγωγή αγόρασε το πρώτο σκυλί και ο ιδιοκτήτης του από τον ενθουσιασμό του να το παραδώσει και να εισπράξει την πληρωμή του έδεσε το σκυλί σε έναν σάκο και εν αγνοία του το σκότωσε από ασφυξία. Η παραγωγή, για τα γυρίσματα της σκηνής, που προφανώς ήταν στο σενάριο, αγόρασε ένα άλλο σκυλί για τη σκηνή της σφαγής”, αναφέρει και τονίζει πως η σκηνή ήταν πράγματι στο σενάριο.

Είτε η σκηνή ήταν στο σενάριο είτε όχι και είτε τα ζώα πέθαναν κατά λάθος ή επί τούτου, το γεγονός είναι ότι η δολοφονία ήταν παράνομη. Αντί να καταγράφεται στην κάμερα ο αργός θάνατος των σκύλων, αυτό το έγκλημα θα μπορούσε κι έπρεπε να έχει αποφευχθεί. Και ακόμη κι αν κοπεί η επίμαχη σκηνή, τα δύο σκυλιά έχουν σκοτωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments