Αθλητισμός

Προς νέα αλλαγή ιδιοκτησίας η Βέροια!

Προς νέα αλλαγή ιδιοκτησίας η Βέροια!
Πριν καλά-καλά στεριώσει στο τιμόνι της Βέροιας ο Κώστας Παπαδόπουλος, είναι έτοιμος να παραδώσει τα κλειδιά του συλλόγου στους επιχειρηματίες Γιώργο και Χρήστο Μπίκα!

Φως στο… τέλμα το οποίο δείχνει να είναι βυθισμένη η “βασίλισσα του βορρά” διαφαίνεται τις τελευταίες ώρες. Τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ημαθίας, οδήγησαν τον Κώστα Παπαδόπουλο να ψαχτεί σε επιχειρηματικούς κύκλους για να βγει ο σύλλογος από τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος τους τελευταίους μήνες.

Οι προσπάθειές του μάλιστα φαίνεται να καρποφόρησαν και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, καθώς ήδη έχουν βρεθεί οι υποψήφιοι νέοι ιδιοκτήτες της Βέροιας. Ο λόγος για τα αδέρφια Γιώργο και Χρήστο Μπίκα, επιχειρηματίες της πόλης που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εμπορίας τροφίμων, ενώ για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν και τρίτο πρόσωπο να βρίσκεται μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα οι αδερφοί Μπίκα διενεργούν οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ Βέροια κι εφόσον αυτός ολοκληρωθεί (ενδέχεται να έχει γίνει μέχρι την Τρίτη) ώστε να διαπιστωθεί το “άνοιγμα” που υπάρχει, θα αποφασίσουν αν προχωρήσουν στην αγορά της ΠΑΕ. Να σημειωθεί πάντως ότι οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν στην εξαγορά ολόκληρου του πακέτου των μετοχών του συλλόγου.

Ό,τι κι αν συμβεί πάντως, αναμένεται να γίνει άμεσα, ώστε να μπορέσει να… γυρίσει το χαρτί για την ομάδα της Ημαθίας και να προλάβει να ενισχυθεί ουσιαστικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, για να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την παραμονή της στην κατηγορία.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments