Hot

12 πράγματα που θέλουν οι άντρες στο σεξ

12 πράγματα που θέλουν οι άντρες στο σεξ
1. Πρωτοβουλία: Στο κρεβάτι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, θα πρέπει να απελευθερωθείς από ταμπού και να έχεις την άνεση να εκφραστείς, χωρίς δήθεν ντροπές, ακριβώς όπως ο ΚΡΙΟΣ. Δείξε μου το πάθος σου, τις προτιμήσεις σου και άσε τον… υποτιθέμενο «πονοκέφαλο» ως δικαιολογία! 2.Πρoκαταρτικά: Τι νόμιζες; Ότι πέφτουμε με τα μούτρα; Όχι! Μας […]

1. Πρωτοβουλία: Στο κρεβάτι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, θα πρέπει να απελευθερωθείς από ταμπού και να έχεις την άνεση να εκφραστείς, χωρίς δήθεν ντροπές, ακριβώς όπως ο ΚΡΙΟΣ. Δείξε μου το πάθος σου, τις προτιμήσεις σου και άσε τον… υποτιθέμενο «πονοκέφαλο» ως δικαιολογία!

2.Πρoκαταρτικά: Τι νόμιζες; Ότι πέφτουμε με τα μούτρα; Όχι! Μας αρέσει να δημιουργούμε ατμόσφαιρα και να πάρουμε τον χρόνο μας μαζί σου, να σε χορτάσουμε! Όταν όλα γίνονται… αμοιβαία, με αισθησιασμό και ενδιαφέρον με το τι αρέσει στον παρτενέρ μας, χρειάζονται βιασύνες! Απολαμβάνουμε τις στιγμές μας, ακριβώς όπως ένας ΤΑΥΡΟΣ!

3.Πονηρά Λογάκια: Δεν έχει σημασία τι θα πεις και… πόσο θα το τραβήξεις! Θέλουμε απλά να μας λες τι θες, τι σου αρέσει, αλλά με… τρόπο! Καταλαβαίνεις! Να μας μιλάς εκείνη την ώρα αλλά και να μας τρελαίνεις με πονηρά μηνυματάκια πριν σε δούμε! Ρώτα κι έναν ΔΙΔΥΜΟ να σου πει!

4.Συναίσθημα: Ναι,ναι αυτό που άκουσες! Το σεξ με συναίσθημα είναι πάντα το καλύτερο! Εμείς είμαστε… «σωματικοί», εσείς είστε εγκεφαλικές. Αν ενώσουμε σώματα, εγκέφαλο και μπόλικο συναίσθημα, τα έχουμε όλα! Όπως ακριβώς ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

5.Αποθέωση: Ποτέ, μα ποτέ μην κρίνεις έναν άντρα για τις επιδόσεις του! Αντιθέτως, γίνε λίγο υπερβολική στις επευφημίες σου για αυτό που μόλις ζήσαμε και κάνε μας να νιώσουμε θεούς! Αν θες κάτι να διορθώσουμε καλύτερα πρότεινε μας με τρόπο το σωστό, παρά να μας επισημάνεις το λάθος! Μας κόβεις τα φτερά! Ναι στην υπερβολή λοιπόν, όπως θα έλεγε και ένας ΛΕΟΝΤΑΣ!

6.Περιποιημένη: Όχι δεν θέλουμε να έχεις ούτε σώμα μοντέλου, ούτε πρόσωπο ηθοποιού! Όταν σε θέλουμε, θέλουμε εσένα! Οπότε μην αισθάνεσαι ανασφάλεια με τον εαυτό σου! Εμάς μας ενδιαφέρει να είναι η γυναίκα περιποιημένη. Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ μας καταλαβαίνει: Η σωστή υγιεινή της παρτενέρ μας και το γεγονός να μην θέλουμε να έχει να κάνει αποτρίχωση κάτι αιώνες, δεν είναι και πολλές απαιτήσεις, ε;

7.Όμορφα Εσώρουχα: Πριν τρέξεις να ξεφραγκιαστείς σε σέξι και ακριβά εσώρουχα, να σε ενημερώσουμε ότι δεν θέλουμε να είσαι κάθε φορά ντυμένη-γδυμένη, σαν να είσαι μοντέλο της Victoria Secret! Θέλουμε απλά και όμορφα εσώρουχα και τα σέξι στις μία στις τόσες για διαφορά! Το θέμα είναι όπως θα έλεγε και ένας ΖΥΓΟΣ, πως τα εσώρουχα της γιαγιάς μου, δεν είναι και η καλύτερη αρχή για να με… ανάψεις!

8.Τίποτα δεν απαγορεύεται: Είναι ένας άντρας και μία γυναίκα και έχουν συγκεκριμένα… γούστα και προτιμήσεις. Όποιες κι αν είναι αυτές, μην σε πιάνουν τα «υπαρξιακά» σου τύπου: μήπως δεν είναι σωστό, τι θα πει η κολλητή μου η Νίτσα όταν της το πω, τι θα πιστέψουμε για σένα κτλ. Αφού το θέλουμε και οι δυο, είναι και σωστό! Τέλος! Έτσι δεν είναι ΣΚΟΡΠΙΕ;

9.Νέες Εμπειρίες: Εμπειρίες μπορεί ήδη να έχεις αλλά καλό δεν θα ήταν να αποκτήσεις και καινούργιες; Προσπάθησε να μάθεις από τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που δεν έχει κάνει ως τώρα και φρόντισε να το κάνετε μαζί… Κάθε άνδρας θέλει νέες εμπειρίες στο κρεβάτι του, γίνε για λίγο ΤΟΞΟΤΗΣ που διψά για εμπειρία, ρίσκο και περιπέτεια, και πίστεψε μας, θα το απολαύσεις!

10.Όνομα: Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ναι, μας αρέσει να λες το όνομα μας 2-3 φορές εκείνη την ώρα. Όπως και σε έναν ΑΙΓΟΚΕΡΩ, μας δημιουργεί ασφάλεια, μας ανεβάζει πολύ, μας δίνει αξία και πίστεψε μας, θα το εκτιμήσουμε και θα στο ανταποδώσουμε!

11.Χιούμορ: Κοίτα, δεν μας αρέσουν τα στημένα! Καθόλου όμως! Μας αρέσει ο αυθορμητισμός και γιατί όχι το γέλιο! Μην ξεχνάς αυτό που λέει ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το χιούμορ είναι αφροδισιακό!

12.Φαντασία: Μην διστάζεις να παίζεις ερωτικά με νέα κόλπα, άσε την φαντασία σου ελεύθερη και παίξε με τον σύντροφό σου! Ναι, το παιχνιδάκι των… ρόλων αρέσει πολύ στους άντρες! Βάλε φαντασία λοιπόν και… σκηνοθεσία, που λέει και το άσμα και ο… ΙΧΘΥΣ

πηγή: www.boro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments