Οικονομία

Παπαδημητρίου: Δεν ξέρω αν θα κρατήσουμε το αφορολόγητο

Παπαδημητρίου: Δεν ξέρω αν θα κρατήσουμε το αφορολόγητο
Ο υπουργός τόνισε πως "πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, γιατί μετά την αξιολόγηση έρχεται η ποσοτική χαλάρωση, κάτι πολύ κρίσιμο για την ρευστότητα των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων".

Aνοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του αφορολογήτου άφησε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

“Το αφορολόγητο και άλλα, διαπραγματεύονται. Όπως ξέρετε προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα. Αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε, αυτό, δεν το ξέρω”, αναφέρει από τα Τρίκαλα όπου βρίσκεται, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει για το καλύτερο. 

Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου τονίζει ότι “πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, γιατί μετά την αξιολόγηση έρχεται η ποσοτική χαλάρωση, κάτι πολύ κρίσιμο για την ρευστότητα των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων”.

Όσον αφορά τον κόφτη και τις κόκκινες γραμμές που ακολουθεί ή διατηρεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, ο κ. Παπαδημητρίου δηλώνει, “υπάρχει αυτό το πρόγραμμα που το λέμε “κόφτη” δυστυχώς, μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές. Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, δεν πρόκειται να λειτουργήσει . Αυτή λοιπόν είναι μια κόκκινη γραμμή την οποία η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει/”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments