Γυναίκα

Tο φούτερ είχε την δική του ιστορία!

Tο φούτερ είχε την δική του ιστορία!
Η Ελισάβετ Σπανού μέσα από την στήλη της στο pagenews.gr μας αναλύει διεξοδικά την "ιστορία του φούτερ"!

Tο φούτερ είχε την δική του ιστορία! Νομίζω είναι ο πιο κατάλληλος τίτλος, αφού η επιθυμία μου να την ανακαλύψω με οδήγησε μπροστά σε διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις και με έκανε να θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας εδώ στο pagenews.gr.

Απόγευμα λοιπόν, γυμναστήριο, ένας φίλος φοράει ένα κατάλευκο πανέμορφο φούτερ που γράφει «NEVER QUIT», σλόγκαν που χρειαζόμουν να «θυμηθώ για τα καλά» εκείνη την ημέρα, αφού δεν ήταν και από τις καλύτερες μου… Αμέσως ρωτάω τι είναι αυτό, που το πήρες, πόσο κάνει και τα κλασσικά.

Περιμένω ν ακούσω τα αναμενόμενα, κάποια από τις γνωστές σε όλους αθλητικές μάρκες, στις συνηθισμένες τιμές… GSA μου λέει και σταματάμε γιατί είχε αρχίσει η προπόνηση. Εμπρός καλό μου google όταν πήγα σπίτι και…. τα ωραία ξεκινάνε…. Εταιρεία που την έχουν Έλληνες!

Έχει και μαγαζί το οποίο από τις φωτογραφίες φαίνεται σούπερ! Οι τιμές δε που έγραφε στο σάιτ με έκαναν να αναρωτιέμαι πιο λάκκο έχει η φάβα και ότι πρέπει να το δω από κοντά όλο αυτό! Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν πηγαίνω ως την Μεταμόρφωση και πραγματικά… Μπράβο… είναι η λέξη που μου βγαίνει να πω! Αθλητικά και τεχνικά ρούχα, με μια εξειδίκευση στο running αλλά και όχι μόνο. Ο ναός των κολλάν! Φούτερ, φόρμες αντιανεμικά αντρικά και γυναικεία που ΤΙΠΟΤΑ απολύτως δεν έχουν να ζηλέψουν από τα γνωστά αθλητικά brands. Εννοείται τα δοκίμασα σχεδόν όλα και έκανα το μαγαζί άνω κάτω! Εφαρμογή στα κολλάν ΤΕΛΕΙΑ και οι ποιότητες σε όλα εντυπωσιακά καλές, όπως ακριβώς και οι τιμές τους.

Μιλώντας με τα παιδιά που ήταν εκεί έμαθα ότι η εταιρία στο εξωτερικό είναι αρκετά γνωστή και ειδικά για τις κάλτσες της. Δεν είχαν μέχρι στιγμής ασχοληθεί με την ελληνική αγορά αλλά, ευτυχώς, αποφάσισαν τώρα να το κάνουν.

​Ήδη στον χώρο τους στη Μεταμόρφωση διοργανώνουν αθλητικά events, υποστηρίζουν αθλητικές ομάδες και διοργανώσεις όπως το outdoor games running team. Και απ΄ ότι έμαθα είναι προ των πυλών μια συνεργασία που πολύ σύντομα θα κάνει πολύ κόσμο να μιλάει για τα GSA.

Χαίρομαι τόσο όταν ανακαλύπτω κάτι καλό και πόσο μάλλον όταν έχει και Ελληνική καταγωγή. Σίγουρη για το ότι θα ασχοληθούμε με τα ρούχα τους ξανά… επί του παρόντος θα μείνω στο ότι βρήκα την μπλούζα με το τέλειο μήνυμα… από αυτά που δεν πρέπει να ξεχνάς…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments