Διεθνή

Μάγισσες και κοινοί θνητοί εναντίον… Τραμπ!

Μάγισσες και κοινοί θνητοί εναντίον… Τραμπ!
Η Ελισάβετ Σπανού μας ενημερώνει μέσα από το www.pagenews.gr για την ομαδική τελετή μαγείας εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ.

Οι εκδηλώσεις δυσαρέσκειας του κόσμου για το πρόσωπο του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχώς αυξάνονται. Το πρωτοφανές στην περίπτωση του είναι πως ακόμη και η….μεταφυσική παίζει το ρόλο της εναντίον του.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 12 το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην Αμερική μια ομαδική τελετή μαγείας(!) έτσι ώστε ο Τραμπ να φύγει από τη θέση του προέδρου και οι “δαιμονικές εργασίες του” να μην βλάψουν κανέναν!

Μάγισσες απ όλο τον κόσμο και κοινοί θνητοί που αντιπαθούν τον Τραμπ, ακόμα κι αν δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στο χώρο της τελετής κλήθηκαν να συμμετάσχουν απ όπου κ αν είναι!

Σελίδα στο Facebook έδινε σαφείς οδηγίες. Το κάψιμο μια φωτογραφίας του, ένα κερί και η παρακάτω προσευχή ήταν το τελετουργικό…

“I call upon you to bind Donald J Trump, so that his malignant works may fail utterly, that he may do no harm to any human soul, nor any tree, animal, rock, stream or Sea.” (Σε μια σύντομη  μετάφραση:  “Σε καλώ, (το πνεύμα προφανώς!) να δέσεις τον Τραμπ ώστε τα σατανικά του έργα να αποτύχουν και να μην μπορέσει να βλάψει κανέναν”.

Η τελετή θα επαναλαμβάνεται λένε κάθε Παρασκευή σε χάση (φάση Σελήνης) του φεγγαριού μέχρι ο εν λόγω αποχωρήσει από το αξίωμα του Προέδρου των Η.Π.Α! Πάντως αν όλο αυτό τελικά πιάσει…ίσως θα έπρεπε και εμείς σαν χώρα να το σκεφτούμε ! Έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα τίποτα άλλο δεν φαίνεται να είχε αποτέλεσμα στην περίπτωση μας! Τα μάγια μπορεί να είναι η λύση! Το θέμα είναι ποιον να πρωτομαγέψεις αλλά εκεί μάλλον δεν θα κολλήσουμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments