Τεχνολογία

Huawei: Επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο πλοηγούμαστε στο Android

Huawei: Επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο πλοηγούμαστε στο Android
Tο Huawei P10 εγκατέλειψε την Navigation Bar και ενσωμάτωσε όλες τις λειτουργίες σε ένα μόνο κουμπί αισθητήρα.

Οι σχεδιαστές των Android  συσκευών μείωσαν τον αριθμό hardware κουμπιών σε 3 ή 4 (home, menu, back, search), με την Samsung να δείχνει με την επιτυχία των Samsung Galaxy S και Galaxy S2 ότι δεν χρειάζονται περισσότερα.

Από την εποχή των Samsung Galaxy S και Galaxy S2 άλλαξαν λίγα πράγματα, η προσθήκη της on-screen navigation bar και η αλλαγή του πλήκτρου menu με το task switcher. Η Huawei έρχεται σήμερα να αλλάξει το πως πλοηγούμαστε, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες σε ένα πλήκτρο με την χρήση gestures.

Η πρώτη φορά που η Huawei πειραματίστηκε με gestures στο κουμπί/fingerprint sensor ήταν με το Honor 7, όπου ένα swipe θα άνοιγε το notification shade. Το κουμπί/αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του Huawei P10 μπορεί να αντιληφθεί 3 gestures. Ένα press με διάρκεια σε πάει στην home page, ένα απλό tap είναι το back, ενώ ένα swipe φέρνει πάνω το task switcher.

Οι περισσότεροι χρήστες θα ανακαλύψουν την πολλαπλή λειτουργία του κουμπιού του Huawei P10 μάλλον από τύχη, ωστόσο είναι σίγουρα ένας εντυπωσιακός τρόπος για πλοήγηση. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments