Αθλητισμός

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-1: Ένα βήμα πιο κοντά

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-1: Ένα βήμα πιο κοντά
Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-1: Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το μοναδικό γκολ στα Περιβόλια (39'), δίνοντας στην ΑΕΚ την ευκαιρία να πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο της φετινό στόχο.

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-1: Επαγγελματική νίκη για την ΑΕΚ, η οποία πέρασε από τα Χανιά με 1-0 χάρη στο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Βάσει των τωρινών συνθηκών στη βαθμολογία, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ απέχει έναν βαθμό από τη μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια ανομβρίας.

Πλέον, το επόμενο παιχνίδι της ομάδας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ θα αποκτήσει χαρακτήρα φιέστας καθώς έστω με μια ισοπαλία, η ΑΕΚ θα κλειδώσει την πρώτη θέση στην Super League, αναμένοντας παράλληλα τα αποτελέσματα από τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα, μετά τις εφέσεις του ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 39ο λεπτό, όταν ο Αραούχο έκανε το γύρισμα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών, διαμορφώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα, καθώς δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments