Οικονομία

”Τζακ Ποτ” το ομολογιακό του ΟΠΑΠ

”Τζακ Ποτ” το ομολογιακό του ΟΠΑΠ
Διπλάσιες οι προσφορές από τον στόχο.

Δύο φορές καλύφθηκε η ομολογιακή έκδοση του Οργανισμού, αφού οι συνολικές προσφορές ανήλθαν στα 400 εκ., τη στιγμή που εκείνος ζητούσε έως 200 εκ. ευρώ.Το κουπόνι του τίτλου αναμένεται να διαμορφωθεί περί το 3,4%, στο κάτω όριο του εύρους 3,40% – 3,90%.

Σημειώνεται ότι το τελικό επιτόκιο δύναται να ισούται με την τελική απόδοση ή και να υπολείπεται αυτής ως και κατά 25 μονάδες βάσης.

Η τελική απόδοση, το Επιτόκιο και η Τιμή Διάθεσης θα γνωστοποιηθούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και θα δημοσιευθούν, το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς, δηλαδή ως τη Δευτέρα.

Τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν, μεταξύ άλλων, για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο, ποσό 72,1 εκατ. ευρώ θα δαπανηθεί για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και των πρακτορείων, 25,2 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του δικτύου παιχνιδομηχανών (VLTs) και 20,3 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση τερματικών στοιχηματισμού τύπου self-service (SSBTs) και “virtual games” στα πρακτορεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments