Ελλάδα

Ψάχνουν τον Σώρρα σε Αθήνα και Πάτρα

Ψάχνουν τον Σώρρα σε Αθήνα και Πάτρα
Παραμένουν ασύλληπτοι τόσο αυτός, όσο και η σύζυγός του, η οποία έφυγε τρέχοντας χθες απ' το δικαστήριο όταν κατάλαβε πως δεν θα υπάρξει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την καταδικαστική απόφαση για 8 χρόνια φυλάκισης στον Αρτέμη Σώρρα και τη συζυγό του, ωστόσο ο αυτοαποκαλούμενος “σωτήρας” της Ελλάδας παραμένει ασύλληπτος.

Εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Η σύζυγός του, μάλιστα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο οποίο θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, που είχαν καταθέσει εις βάρος του ο πρώην κουμπάρος τους και ο πρώην συναίτερός τους στον παιδότοπο που διατηρούσαν.

Η σύζυγος του Σώρρα πήγε εκεί θεωρώντας πως θα υπάρξει αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά όταν κατάλαβε πως θα εκδικαστεί κανονικά το έβαλε στα πόδια και αποχώρησε… τρέχοντας. Έκτοτε αναζητείται και εκείνη, όπως και ο σύζυγός της.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments