Ελλάδα

Άφαντος ο Σώρρας – Οι φήμες για Ιταλία και το σενάριο για Λατινική Αμερική

Άφαντος ο Σώρρας – Οι φήμες για Ιταλία και το σενάριο για Λατινική Αμερική
Αποφασισμένος να μην παραδοθεί, όπως δήλωσε και στο χθεσινό του βίντεο, παρά την καταδίκη του σε 8 χρόνια φυλάκισης. Εξετάζει το ενδεχόμενο της φυγής του ακόμα και στη Λατινική Αμερική, μέσω Ιταλίας, η ΕΛ.ΑΣ.

Μονάχα στο τηλεοπτικό του… παραλλήρημα έχουν δει οι αρχές τον Αρτέμη Σώρρα από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταδίκη του σε 8 χρόνια φυλάκισης. 

Ο πρόεδρος της “Ελλήνων Συνέλευσις” εμφανίστηκε χθες στο “διάγγελμα” του μιλώντας για δικαστικό πραξικόπημα εις βάρος του και ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να παραδοθεί.

“Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος”, λέει ο Σώρρας μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως τονίζει ότι δεν θα φύγει από τη χώρα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο να το έχει “σκάσει” στην Ιταλία για να γλιτώσει τη σύλληψη. 

Για τον λόγο αυτό από το Σάββατο το πρωί έχουν ξεκινήσει εξονυχιστικές έρευνες στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς και σε ακτοπλοϊκές εταιρείες για να διαπιστωθεί αν έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του Αρτέμη Σώρρα.

Την ίδια ώρα οι αρχές διεξάγουν έρευνες σχετικά με το κινητό του προκειμένου να τον εντοπίσουν μέσω αυτού. Πηγές από την ΕΛΑΣ πάντως αναφέρουν πως αργά ή γρήγορα ο Σώρρας θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί.

Υπάρχει πάντως και ένα ακόμα σενάριο που θέλει τον Αρτέμη Σώρρα να έχει φύγει ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς την Λατινική Αμερική! Κάτι που αν ισχύει θα δυσκολέψει αφάνταστα τις Αρχές στον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments