Lifestyle

Σεξουαλική παρενόχληση: Και η σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις κατηγορεί τον Στίβεν Σιγκάλ

Σεξουαλική παρενόχληση: Και η σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις κατηγορεί τον Στίβεν Σιγκάλ
Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι ο τελευταίος σταρ του Χόλιγουντ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, με την σύζυγο της Έλεν Ντε Τζένερις να ισχυρίζεται ότι είναι και αυτή ένα από τα θύματά του.

Η 44χρονη αυστραλιανής καταγωγής ηθοποιός, Πόρσια Ντε Ρόσι σύζυγος της Έλεν Ντε Τζένερις κατηγορεί τον Στίβεν Σίγκαλ για σεξουαλική παρενόχληση στη διάρκεια μιας οντισιόν για μια ταινία του.

«Η τελική οντισιόν έγινε στο γραφείο του. Καθώς με έβαζε να καθίσω και άνοιγε το φερμουάρ του δερμάτινου παντελονιού του, μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να υπάρχει χημεία εκτός οθόνης. Έτρεξα έξω και φώναξα την μάνατζέρ μου. Αυτή, ήρεμη, μου απάντησε: “Λοιπόν, δεν ήξερα αν ήταν ο τύπος σου”» έγραψε στο Twitter, η Πόρσια Ντε Ρόσι.

Η Πόρσια ντε Ρόσι -σύζυγος εδώ και εννέα χρόνια της Έλεν ντε Τζενέρις – είναι η πέμπτη γυναίκα που κατηγορεί τον Σίγκαλ για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση μετά την Τζουλιάνα Μαργκούλις, πρωταγωνίστρια στις τηλεοπτικές σειρές ER και The Good Wife, το μοντέλο Τζένι Μακάρθι και τις ηθοποιούς Λίζα Γκερέρο και Ράε Ντάουν Τσονγκ.

Η Πόρσια ντε Ρόσι δεν διευκρίνισε ποια χρονιά έγινε το περιστατικό, ούτε για ποια ταινία ήταν η οντισιόν. Μετά την αποκάλυψη, η σύζυγός της και οικοδέσποινα talk show, Έλεν ντε Τζενέρις έγραψε στο twitter πόσο περήφανη είναι γι’ αυτήν. Ο μάνατζερ του Σίγκαλ είπε ότι ο πελάτης του δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments