Ελλάδα

Ασέλγεια 14χρονης Θεσσαλονίκη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι – Τα αναμορφωτικά μέτρα που αποφασίστηκαν

Ασέλγεια 14χρονης Θεσσαλονίκη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι – Τα αναμορφωτικά μέτρα που αποφασίστηκαν
Ασέλγεια 14χρονης Θεσσαλονίκη: Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα.

Οι 7 ανήλικοι που κατηγορούνταν για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τους επιβλήθηκαν μια σειρά από αναμορφωτικά μέτρα. Από εδώ και πέρα θα βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή. Αυτό έγινε με τη σύμφωνη γνώμη τόσο της ανακρίτριας και της εισαγγελέως. Θυμίζουμε ότι οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της ίδιας της μαθήτριας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, οι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φαίνεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της. Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το περιστατικό.

Το θύμα, πάντως, φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι τη χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Η καταγγελλόμενη ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, μετά το περιστατικό η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments