Αθλητισμός

Απόφαση Μαρινάκη γκρέμισμα και κτίσιμο, τώρα!

Απόφαση Μαρινάκη γκρέμισμα και κτίσιμο, τώρα!
Άργησε, τουλάχιστον δύο χρόνια, αλλά τελικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός το πήρε απόφαση. Αφού χρειάστηκε να παρακολουθήσει και το ξεβράκωμα στην Λεωφόρο.

​Να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει παρόν και μέλλον σ’ αυτό το σπάραγμα που κυκλοφορεί σήμερα με τις φανέλες του Ολυμπιακού. Μονόδρομος η επιλογή για το γκρέμισμα αυτής της «ομάδας» που μόνο ομάδα δεν είναι.

Γκρέμισμα, όχι απλά ενίσχυση, όχι μεταγραφές «εμπορικής» σκοπιμότητας με παίκτες που σύντομα γίνονται παρελθόν. Γκρέμισμα και κτίσιμο από την αρχή. Γκρέμισμα και δημιουργία κατ’ αρχήν ενός σκελετού ενδεκάδας στέρεου που θα οπλιστεί με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Και οριστικά τέλος το… σύστημα μεταγραφών «Έλα εσύ, φύγε εσύ».

Αυτοί οι αγωνιστικοί τυχοδιωκτισμοί που δεν είχαν κόστος μέχρι σήμερα διότι ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός απειλείται μέχρι και από τον… Πανιώνιο. Και ευτυχώς που δούλεψαν υπέρ του Ολυμπιακού η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που αφαίρεσαν 5 βαθμούς από την Πανιωνάρα. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός, αυτό το πτώμα, όπως το είδαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θα ήταν μόλις ένα πόντο μπροστά στην βαθμολογία.

Πηγή: apodytiriakias.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments