Διεθνή

Disneyland: Κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας

Disneyland: Κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας
Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια ξεκίνησαν από την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Τα 25 χρόνια λειτουργίας της συμπληρώνει εφέτος η Disneyland στο Παρίσι. Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια ξεκίνησαν από την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Η ατραξιόν η οποία είναι αφιερωμένη στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων ξανανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες, προσφέροντας περισσότερες από 70 διαφορετικές στολές ταξιδιού.

Με το νέο νυκτερινό «Disney Illuminations» που θα φωταγωγεί τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης και με παραστάσεις από ιστορίες του κόσμου της Disney, όπως ο Πόλεμος των Άστρων, η Βασίλισσα του Χιονιού, οι Πειρατές της Καραϊβικής, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τουλάχιστον ένα λόγο να θαυμάσουν τα αξιοθέατα και τις εκπλήξεις του θεματικού Πάρκου. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους αστέρες που παρελαύνουν.

Με την επαναλειτουργία της ατραξιόν «Οι Πειρατές της Καραϊβικής στη Χώρα της Περιπέτειας», οι υπεύθυνοι του πάρκου υπόσχονται νέες εμπειρίες για το καλοκαίρι που έρχεται. Τέλος, μικροί και μεγάλοι θα θαυμάσουν το βαλς των πριγκιπισσών και τον Μίκυ, που εύχονται «Χρόνια Πολλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments