Διεθνή

Ρωσία: ”Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση” αποφαίνεται ο Γενικός Εισαγγελέας – “Ανθρωποι αιμόφυρτοι, ακρωτηριασμένοι” (vid)

Ρωσία: ”Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση” αποφαίνεται ο Γενικός Εισαγγελέας – “Ανθρωποι αιμόφυρτοι, ακρωτηριασμένοι” (vid)
Στους 9 οι νεκροί σύμφωνα με τελευταίο απολογισμό, συνεχής ροή-Σε βίντεο φαίνονται επιβάτες να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν άλλους ανθρώπους από βαγόνι.

Στους 9 οι νεκροί σύμφωνα με την Εθνική Αντιτρομοκρατική, και 20 τραυματίες. Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο ρωσικό δίκτυο Life News για τις σκηνές πανικού που επικράτησαν μετά τις εκρήξεις στο σταθμό μετρό Σενάγια στην Αγία Πετρούπολη.

“Η φίλη μου ήταν στο διπλανό βαγόνι, όταν εξερράγη. Είπε ότι άρχισε να τρέμει το βαγόνι. Κι όταν βγήκε έξω είδε ανθρώπους ακρωτηριασμένους. Άνθρωποι κείτονταν αιμόφυρτοι, τα μαλλιά τους ήταν καψαλισμένα. Μας είπαν να μετακινηθούμε προς την έξοδο, γιατί δεν θα συνεχιζόταν το δρομολόγιο. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει”, είπε.

Σε βίντεο φαίνονται επιβάτες να προσπαθούν να απεγκλωβίσουν άλλους ανθρώπους από βαγόνι. Κάποιοι ρωτούν μέσα απ’ τα παράθυρα αν υπάρχει κανείς και ακούγονται να φωνάζουν: “φωνάξτε ένα ασθενοφόρο”!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments