Διεθνή

Εικόνες-σοκ: Βομβάρδισαν με χημικά πόλη της Συρίας – Τουλάχιστον 80 νεκροί (pics & vid)

Εικόνες-σοκ: Βομβάρδισαν με χημικά πόλη της Συρίας – Τουλάχιστον 80 νεκροί (pics & vid)
Φρίκη στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η αεροπορική επιδρομή έγινε με τοξικό αέριο, όπως καταγγέλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο επικαλείται ιατρικές πηγές.

Τουλάχιστον 35 νεκροί – ανάμεσά τους και εννιά παιδιά – και δεκάδες τραυματίες είναι ο απολογισμός βομβαρδισμού από δυνάμεις της συριακής αεροπορίας στην Ιντλίμπ.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει πως οι νεκροί στην Χαν Σεϊκχούν, πρωτεύουσα της επαρχίας Ιντλίμπ, πέθαναν από εισπνοή τοξικού αερίου και πως δεκάδες έχουν αναπνευστικά προβλήματα και άλλα συμπτώματα. nnnnΔεν είναι σαφές μέχρι στιγμής αν η επίθεση έγινε από τον στρατό του Άσαντ ή από ρωσικά μαχητικά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως για τη νέα επίθεση με χημικά (την οποία η Δαμασκός θα αρνηθεί όπως έχει κάνει και για όλες τις προηγούμενες) χρησιμοποιήθηκε το νευροπαραλητικό αέριο Σαρίν. Άλλοι λένε πως για τις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν βαρέλια – βόμβες με αέριο χλωρίου.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες:

Hospitals overcrowded with civilians suffocating to death in #Syria’s Idlib — Footage shows desperate attempt to save a child by medics. pic.twitter.com/eZf8fqly7h

— Rudaw English (@RudawEnglish)

April 4, 2017

nnnn

nnnn

nnn

nnnn

nnn

nnnn

nnn

nnnn

nnn

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments