Αυτοκίνητο

ΣΕΞ KAI IX: Το κάνουν (και) σε …Autobianchi!

ΣΕΞ KAI IX: Το κάνουν (και) σε …Autobianchi!
Οι Έλληνες «γράφουν πολλά χιλιόμετρα» ερωτικών συνευρέσεων μέσα στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο ενώ στην Ιταλία τα πίσω καθίσματα έχουν ξαναπάρει φωτιά! Πρώτα σε προτιμήσεις τα μοντέλα πόλης. Ο Νίκος Λιβανός ζήτησε τη βοήθεια και μιας ψυχολόγου, που του εξήγησε για ποιο λόγο επιλέγουμε το αυτοκίνητο για το σεξ!

Το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές σημείο – μετά το σπίτι – στο οποίο κάνουν έρωτα τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα. Συγκεκριμένα, πληθώρα ερευνών δείχνουν ότι το 48% των ανθρώπων θεωρούν το αυτοκίνητο το πιο συναρπαστικό μέρος για να κάνουν σεξ.

Στην Ιταλία το σεξ στο αυτοκίνητο έγινε και πάλι μόδα. Στην Αγγλία προτιμούν τα μικρά αυτοκίνητα ενώ στην Γερμανία θέλουν περισσότερες ανέσεις στο σαλόνι του αυτοκινήτου αν και οι ίδιοι αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο είναι η τελευταία τους επιλογή ( μόνο το 9% κάνει σεξ στο αυτοκινήτο).

Οι ειδικοί τονίζουν ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι που ωθούν το σεξ στο αυτοκίνητο. «Οι άντρες το προτιμούν επειδή θέλουν να επιδείξουν την υπεροχή του νέου τους μοντέλου και στον τομέα των ερωτικών «παιχνιδιών» ενώ για άλλους αποτελεί κάτι σαν φωλιά ιδιαίτερα για παράνομα ζευγάρια», επεσήμανε η ψυχολόγος Σταυρούλα Σανίδα.

 

Πρώτα τα μοντέλα πόλης!

Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης είναι τα αγαπημένα μοντέλα των ζευγαριών που προτιμούν για να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο. Τα Ford, τα VW αλλά και τα Vauxhaull ( Τα Opel της Μεγάλης Βρετανίας) είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα των Άγγλων που έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο. Στην σχετική έρευνα φαίνεται ότι το αγαπημένο αυτοκίνητο είναι το Ford Fiesta, που παρά τους μικρούς χώρους του ( τουλάχιστον όταν χρησιμοποιείται για σεξουαλικές συνευρέσεις), είναι πρώτο στις προτιμήσεις.

Δεύτερο στο παρελθόν έχει έρθει το VW Golf, ενώ στα αγαπημένα μοντέλα είναι το Opel Corsa, το Mini και το Renault Clio. Το πάρκινγκ και σε σημείο με θέα είναι τα αγαπημένα μέρη που προτιμούν τα ζευγάρια. Σε μια ακόμη έρευνα που έγινε, στη λίστα των αγαπημένων αυτοκινήτων βρέθηκαν ( εκτός από τα «θνητά» VW Golf και Opel Corsa),στην λίστα των αγαπημένων μοντέλων είναι η Rolls-Royce Ghost ( μάλλον αφορά πολύ πλούσια ζευγάρια που «απαξιώνουν τις χλιδάτες βίλες), η Aston Martin Vanquish και το πληθωρικό σε άνεση Land Rover Discovery.

 

Τι λένε οι ειδικοί

Γιατί μας «εξιτάρει» το σεξ στο αυτοκίνητο και ποιοι είναι οι λόγοι; Η Σταυρούλα Σανίδα, ψυχολόγος, έδωσε πέντε διαφορετικούς λόγους που οδηγούν τα ζευγάρια στις τετράτροχες συνευρέσεις. Όπως μας ανέφερε η κ. Σανίδα « Ορισμένοι άνθρωποι βρίσκουν την ιδέα της σεξουαλικής επαφής στο αυτοκίνητο άκρως ερεθιστική. Υπάρχουν ζευγάρια που τολμούν να δοκιμάσουν μια τέτοια εμπειρία, ακόμα κι αν μένουν στο ίδιο σπίτι!»

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που τους ωθούν σε μια τέτοια πράξη:

– Είναι ένας τρόπος να βγουν από τη ρουτίνα τους και να πειραματιστούν σε νέες συνθήκες. Ίσως η νέα αυτή εμπειρία αναζωπυρώνει το πάθος τους.

– Ενδεχομένως ένας από τους δύο συντρόφους ή και οι δύοι να αρέσκονται σε παρορμητικές συμπεριφορές. Το σεξ στο αυτοκίνητο στην περίπτωση αυτή δεν προκύπτει έπειτα από προγραμματισμό, αλλά αποτελεί μια ανεξέλεγκτη και άκρως αυθόρμητη πράξη. Προϋπάρχει βέβαια η ορμή ή η αίσθηση του ριψοκίνδυνου. Συνήθως τα ζευγάρια αυτά τροφοδοτούνται από συμπεριφορές που ανεβάζουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Τα ερωτικά παιχνίδια μπορεί να συνεχίζονται ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση.

– Κάποια ζευγάρια ενδεχομένως να διεγείρονται, όταν έχουν την αίσθηση ότι μπορεί κάποιος άλλος να τους κοιτάζει όταν κάνουν έρωτα. Το αυτοκίνητο μπορεί να ικανοποιήσει μια τέτοια επιθυμία.

– Στην περίπτωση του άντρα οδηγού μπορεί το αυτοκίνητο να αντικατοπτρίζει την ταυτότητά του ή το status του. Συνεπώς ενδεχομένως να αποτελεί ένα μέσο προβολής ισχύος, όπου φιλοξενείται και η υπεροχή του στο σεξ.

– Το αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια “φωλιά” για παράνομα ερωτικά ζευγάρια. Άλλες φορές πάλι ακόμα και παντρεμένα ζευγάρια (ως παιχνίδι) να υποδυθούν τους παράνομες εραστές που βρίσκουν καταφύγιο στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments