Αθλητισμός

Βόμβα Λουτσέσκου σε κορυφαία ελληνική ομάδα;

Βόμβα Λουτσέσκου σε κορυφαία ελληνική ομάδα;
Βόμβα Λουτσέσκου σε κορυφαία ελληνική ομάδα;

Εδώ και πολύ καιρό σας έχουμε  ενημερώσει ότι η παραμονή του Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ θα κριθεί από την επίτευξη των στόχων που έχει ο σύλλογος. Και, φυσικά, από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο.

Μέχρι και το χθεσινό ματς, λοιπόν, ο Ισπανός είχε κερδίσει πολλούς πόντους και όλοι πίστευαν ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα χάριζε στον κόουτς ένα νέο συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο, όμως, δε φαίνεται να ισχύει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, καθώς ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού ήρθε με πολύ αγχώδη τρόπο και βεβαίως με ήττα από τους Ερυθρόλευκους. Λίγο έλειψε, μάλιστα, η πρόκριση να χαθεί στο 90′, όταν η μπάλα αντί για τα δίχτυα του Ανέστη, κατέληξε στο δοκάρι από κεφαλιά του Καρντόσο.

Το αποτέλεσμα και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που ήθελε να δει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι. Το αφεντικό της ΑΕΚ ήθελε μια καθαρή επικράτηση σε βάρος του Ολυμπιακού και σε καμία περίπτωση δε φανταζόταν ότι η πρόκριση θα ερχόταν με ήττα και τόσο πολύ άγχος.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι ο Χιμένεθ όχι μόνο δεν κέρδισε το νέο του συμβόλαιο μετά το χθεσινό ματς, αλλά μπορούμε να πούμε ότι έχασε πάλι πόντους και πως για να κερδίσει την παραμονή του θα πρέπει, πλέον, να αλλάξει πολλά πράγματα στη συνέχεια και, φυσικά, να πετύχει τους στόχους της ομάδας, που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η πρωτιά στα πλέι οφ, μία αποστολή που δεν είναι καθόλου εύκολη.

Την ίδια στιγμή, ένας τεχνικός που μάλλον χθες έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση με την εικόνα της ΑΕΚ, ήταν ο Λουτσέκου, ο οποίος δεδομένα θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Ξάνθης το καλοκαίρι. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ένωση και φαίνεται ότι θα περιμένει τι θα γίνει με τον Χιμένεθ στο τέλος της σεζόν, πριν επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Εξάλλου, το όνομά του έχει ακουστεί ξανά για τους Κιτρινόμαυρους και σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Χιμένεθ, θεωρείται σίγουρο ότι θα πέσει πάλι στο τραπέζι, μιας και έχει ιδιαίτερες συμπάθειες στο εσωτερικό της Ένωσης…

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments