Ελλάδα

Αγανακτισμένη η Βίκυ Σταμάτη – Αρχίζει απεργία πείνας έξω από τον Κορυδαλλό (pic)

Αγανακτισμένη η Βίκυ Σταμάτη – Αρχίζει απεργία πείνας έξω από τον Κορυδαλλό (pic)
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός δεν θα αποφυλακιστεί ούτε σήμερα.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και συνομιλεί διαρκώς με τους δικηγόρους του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς παρά το γεγονός πως έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί, ο πρώην υπουργός παραμένει στον Κορυδαλλό αναμένοντας να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έξοδό του από τη φυλακή.

Η κα Σταμάτη μόλις ενημερώθηκε για τη νέα αναβολή της αποφυλάκισης του εξαγριώθηκε και ύψωσε τους τόνους δείχνοντας εμφανώς την αγανάκτηση της. Μέσω του δικηγόρου της μάλιστα εμφανίζεται να δηλώνει πως «αν δεν βγει σήμερα ο Άκης, θα τα τινάξω όλα στον αέρα». Μάλιστα ένας εκ των συνηγόρων του πρώην υπουργού είπε ότι στους δημοσιογράφους ότι η Βίκυ Σταμάτη είναι έτοιμη να προχωρήσει ακόμα και σε απεργία πείνας.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μπήκε σε αυτοκίνητο και σκοπεύει να παραμείνει έξω από τον Κορυδαλλό και να ξεκινήσει απεργία πείνας.

Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ούτε σήμερα αναμένεται να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός, αφού οι συνήγοροί του είναι ακόμα αντιμέτωποι με γραφειοκρατικά προβλήματα. 

Να σημειωθεί πως χθες ο κ. Τσοχατζόπουλος δεν αποφυλακίστηκε επειδή δεν είχε βρεθεί το διαβατήριό του προκειμένου να το παραδώσει, αφού του έχει επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Τελικά, όταν βρέθηκε το διαβατήριο είχαν κλείσει οι υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να πάρει αναβολή η αποφυλάκισή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments