Αθλητισμός

“Κόλαση” στο “Πανθεσσαλικό” – Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ των οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! (pics & vids)

“Κόλαση” στο “Πανθεσσαλικό” – Ασύλληπτο ξύλο μεταξύ των οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! (pics & vids)
Σκηνές ντροπής πριν από τον τελικό. Σοβαρά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Τραυματίες στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σκηνές ντροπής εκτυλίσσονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να «πλακώνονται» στην αερογέρυφα στο πίσω μέρος του γηπέδου κι έναν οπαδό της «Ένωσης» να πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος!

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τελευταίες πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκμείο Βόλου υπάρχουν τραυματίες που βρίσκονται στα επείγοντα.

Σύσκεψη στα αποδυτήρια

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα σύσκεψη στα αποδυτήρια των παρατηρητών με τους διαιτητές, την ΕΠΟ και τους εκπροσώπους των δυο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι… αναζητείται ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Σκοπός της συζήτησης είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι δυνατόν να ξεκινήσει ο τελικός, μετά τα σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια που εκτυλίσσονται στο γήπεδο.

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση εντός του γηπέδου, στην πλευρά όπου κάθονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με αρκετούς εξ’ αυτών να έχουν περάσει τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα και να έρχονται σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσει τους οπαδούς του Δικεφάλου, ενώ υπάρχει και μια μικρή εστία πυρκαγιάς, στον χώρο του στίβου που βρίσκεται στο ένα πέταλο του γηπέδου, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Επεισόδια σημειώθηκαν και κατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, περίπου 2,5 ώρες πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις όταν έσπασαν τον κλοιό ασφαλείας και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με αποτέλεσμα να επέμβουν τα ΜΑΤ.

Αμέσως έγινε χρήση δακρυγόνων, με χημικά να μεταφέρονται μέσω του αέρα εντός γηπέδου και να «χτυπούν» τον χώρο των επισήμων και των δημοσιογραφικών θεωρείων, όπου η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, όπως γράφει το sdna.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, η ένταση συνεχίστηκε όταν πια οι οπαδοί της ΑΕΚ, με εισιτήρια στα χέρια τους αυτή τη φορά, πέταξαν μπουκάλια και πέτρες στα ΜΑΤ κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Επίσης, οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν ήδη στις θέσεις τους, πέταξαν κροτίδες στα ΜΑΤ που περνούσαν από τον στίβο του γηπέδου και υπήρξε νέα ένταση. Από τις κροτίδες που έπεσαν εντός γηπέδου μάλιστα, προκλήθηκαν και μικρές εστίες πυρκαγιάς.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια των ομάδων

Αφόρητη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια των δύο ομάδων που απόψε θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στο «Πανθεσσαλικό».

Έπειτα από την χρήση των δακρυγόνων που έκανε η αστυνομία εναντίον των οπαδών του «δικέφαλου του βορρά», η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι αφόρητη, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι των δύο ομάδων και οι παίκτες θέλουν να φύγουν από τα αποδυτήρια.

Ένταση επικρατεί και στα επίσημα

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο «σκοτωμός» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, καθώς μετά τις απίστευτες σκηνές στην αερογέφυρα, η ίδια κατάσταση επικρατεί, πλέον, και στα επίσημα του γηπέδου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments