Αυτοκίνητο

MINI Countryman: Και δώρο η …σκηνή!

MINI Countryman: Και δώρο η …σκηνή!
Η Mini πάει λίγο παραπέρα τον έξτρα εξοπλισμό με μια εξειδικευμένη σκηνή για να μένετε στο αυτοκίνητο σας και το βράδυ και να γλιτώνετε τα ξενοδοχεία! Πιο απλά, έχετε ένα αυτοκίνητο – μεζονέτα…πολλών αστέρων.

Είναι το αυτοκίνητο – ξενοδοχείο. Και δεν είναι κάποιο αστείο. Αντιθέτως, η Mini κάνει ακόμη πιο εύκολη την οδήγηση και όσους θέλουν οι περιπέτειες του να μην έχουν ωράριο – ή να τελειώνουν τη νύχτα – με μια ειδική σκηνή που θα εφαρμόζεται στο Mini Countryman!

Όλα αυτά χάρη στη εξειδικευμένη Ιταλική εταιρία AUTOHOME που συμπεριλάβει μία σκηνή οροφής η οποία ταιριάζει με την εμφάνιση του νέου MINI Countryman και με την τρέχουσα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Η συγκεκριμένη σκηνή, AirTop, διατίθεται κατευθείαν από τον κατασκευαστή σε μαύρο και λευκό, τα χρώματα της οροφής και των εξωτερικών καθρεπτών του νέου MINI Countryman. Οι ειδικοί της φίρμας αναφέρουν ότι η τοποθέτηση της συγκεκριμένη σκηνής είναι πανεύκολη, χάρη στις στάνταρ μπάρες οροφής του νέου MINI Countryman που επιτρέπουν τη χρήση της ειδικής σχάρας από τη σειρά γνήσιων αξεσουάρ ΜΙΝΙ.

Όταν η σκηνή είναι κλειστή δεν διαφέρει από μία συμβατική μπαγκαζιέρα. Οι αεροδυναμικές γραμμές της οροφής της σκηνής από υαλονήματα συνεπάγονται περιορισμένη αεροδυναμική αντίσταση και μειωμένους θορύβους.

Το εσωτερικό ύψος της σκηνής είναι 94 εκατοστά, είναι αδιάβροχη, έχει δύο παράθυρα και δύο πόρτες! Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν με φερμουάρ και φέρει και κουνουπιέρες σε όλα τα ανοίγματα. Επίσης, έχει και φωτιστικά LED με μπαταρία, καθώς και δίκτυ αποσκευών και θήκες για προσωπικά αντικείμενα.

Η AUTOHOME συγκεντρώνει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση και κατασκευή σκηνών οροφής για αυτοκίνητα και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται σε ταξίδια τουρισμού και επαγγελματικές αποστολές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments