Ελλάδα

Παραλύει η Αθήνα – Οι απεργίες λόγω του νομοσχεδίου

Παραλύει η Αθήνα – Οι απεργίες λόγω του νομοσχεδίου
Τριήμερο με ακινητοποιημένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ποιες μέρες και ποιες ώρες θα υπάρξουν στάσεις εργασίας και απεργίες.

Ξεκινούν από σήμερα οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία αύριο θα κορυφώσουν τις αντιδράσεις τους κάτι που αναμένεται να φέρει τεράστια ταλαιπωρία σε όλη την πρωτεύουσα.

Ειδικότερα, την αυλαία ανοίγουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ καθώς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας ως και την Πέμπτη. Η σημερινή στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ., έως και τις 16:00 μ.μ.

Αύριο, Τετάρτη, τα λεωφορεία θα είναι σταθμευμένα από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 09:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας , όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι προκειμένου να διευκολυνθούν οι απεργοί ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

Παράλληλα, σήμερα πραγματοποιούν στάση εργασίας και τα σωματεία των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο, λόγω πένθους για τον πρόωρο χαμό των συναδέλφων τους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 09:30 π.μ, έως τις 16:30 μ.μ.

Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 π.μ. και από τις 21:00 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Σε 4ωρη στάση εργασίας προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Έτσι, την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, ενώ θα τροποποιηθούν και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης πολλών ακόμη πτήσεων που είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τη στάση εργασίας.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν αεροπορικώς καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments