Αθλητισμός

Ερνέστο Βαλβέρδε: “Απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα”

Ερνέστο Βαλβέρδε: “Απολύθηκε από την Μπαρτσελόνα”
Ερνέστο Βαλβέρδε: Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ο Βάσκος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσλεόνα.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Τον τελευταίο καιρό η θέση του Βάσκου τεχνικού στον πάγκο της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καθόλου σίγουρη. Το κλίμα για τον Βαλβέρδε ήταν βαρύ από πέρσι. Συγκεκριμένα υπήρχε μεγάλη γκρίνια μετά τον αποκλεισμό του από την Λίβερπουλ. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο τότε αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε και η Μπαρτσελόνα έδειξε από νωρίς ότι δεν θα είναι το ίδιο δυνατή με άλλες χρόνιες. Μάλιστα, αν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο στην αρχή, τότε θα μπορούσε να βρίσκεται μακριά από την πρώτη θέση. Πέρα από τα αποτελέσματα, υπάρχει μεγάλη γκρίνια για την εικόνα που παρουσιάζουν οι “μπλαουγκράνα”.

“Τελείωσε από την Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε”

Η πρόσφατη απώλεια του Ισπανικού Σούπερ Καπ ήταν άλλη ένα πλήγμα για την εικόνα του Βαλβέρδε. Μπορεί ο θεσμός του Σούπερ Καπ να μην έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα, αλλά είναι αρκετός για να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση των πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. Η συζήτηση για την απομάκρυνση του έχει ξεκινήσει και πάλι. Μάλιστα, ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί.

Σύμφωνα με το Radio Catalunya οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πάρει οριστική απόφαση να μη συνεχίσουν με τον Βαλβέρδε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του συλλόγου, ούτε μέχρι το τέλος της σεζόν. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα και αν η Μπαρτσελόνα θα βγει στην αγορά για προπονητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments