Αθλητισμός

Φίλαθλος των Ουόριορς σε Ριάνα: “Κάτσε κάτω “σκ@@α” (vid)

Φίλαθλος των Ουόριορς σε Ριάνα: “Κάτσε κάτω “σκ@@α” (vid)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Ριάνα ζούσε έντονα το Game 1 των τελικών του Γκόλντεν Στέιτ με το Κλίβελαντ και ένας φίλαθλος την έβρισε, λέγοντας της να κάτσει κάτω.

Η Ριάνα αποφάσισε να δει τον πρώτο τελικό του NBA απ’ τις court seats του γηπέδου του Γκόλντεν Στέιτ και δεν ήταν λίγες οι φορές που σηκώθηκε από τη θέση της κυρίως για να τα βάλει με τον Κέβιν Ντουράντ.

Οι αντιδράσεις της Ριάνα στο Game 1 των τελικών δεν άρεσαν σε ένα φίλαθλο των Ουόριορς, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν στέλεχος της εταιρίας Apple.

Ο συγκεκριμένος τύπος είδε την τραγουδίστρια να σηκώνεται και να φωνάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα και άρχισε να τη βρίζει σε αυτούς που ήταν γύρω του στις κερκίδες: «Πείτε σε αυτή την σκ@@α να καθίσει κάτω». 

Βέβαια μετά το τέλος του αγώνα o άνδρας έκανε tweet για να πει πως οι βρισιές του δεν πήγαιναν σε αυτήν, όμως δεν έπεισε αρκετούς που άρχισαν εκστρατεία μποϊκοτάζ προϊόντων και υπηρεσιών της Apple. 

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.