Ελλάδα

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε σπίτι

Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» σε σπίτι
Φθιώτιδα: Ένα ασυνήθιστο ατύχημα έγινε χθες στο χωριό Παλαιόκαστρο του δήμου Μακρακώμης.

Ένας 50χρονος, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο κατέληξε σε αυλή μεταξύ δύο σπιτιών, όπου βρισκόταν εξωτερικό οίκημα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το αυτοκίνητο σφήνωσε στο σημείο, εγκλωβίζοντας και τον οδηγό του σε αυτό. Τελικά με τη βοήθεια κατοίκων απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένος.

Επιπλέον στο χώρο όπου σταμάτησε το αυτοκίνητο δεν υπήρχε άνθρωπος ώστε να έχουμε κάτι σοβαρότερο.

Το ΑΤ Σπερχειάδας διενεργεί την προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος…

Φωτιές στην Φθιώτιδα: Ο 14χρονος που κατηγορείται πως ξεκίνησε την πυρκαγιά στον Θεολόγο, άλλαξε την κατάθεση του.

Πριν από λίγες μέρες είχαν ξεσπάσει οι φωτιές στην Φθιώτιδα, ενώ ο φερόμενος ως υπαίτιος για τον εμπρησμό συνελήφθη από τις αρχές. Το μεσημέρι της 6ης Αυγούστου ξέσπασε η φωτιά στον Θεολόγο,  σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. με τους κάτοικους να πρέπει να εκκενώσουν και την Μαλεσίνα.

Κληθείς να καταθέσει ο 14χρονος εμπρηστής προσήλθε συνοδεία των γονιών του και ανθρώπων του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, στον Εισαγγελέα. Ο 14χρονος που κατηγορείται για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 5 μέχρι τις 17 Αυγούστου στο Θεολόγο Μαλεσίνας, στη Φθιώτιδα.

Δεν παραδέχεται την εμπλοκή του στον εμπρησμό

Τα δεδομένα από το προηγούμενο 24ωρο ωστόσο έχουν αλλάξει, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον 14χρονο, τόσο στην κατάθεσή του, όσο και ενώπιον του Εισαγγελέα, να μην παραδέχεται την εμπλοκή του στην εκδήλωση των πυρκαγιών.

Πάντως, οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικές και παραπέμφθηκε σε τακτική ανακρίτρια. Παράλληλα, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας διέταξε να γίνει παιδοψυχιατρική εκτίμηση στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Η διαδικασία προβλέπει τη μεταφορά του στο νοσοκομείο των Αθηνών, συνοδεία κοινωνικής λειτουργού, εφόσον είναι ανήλικος και έχοντας πρώτα αρνητικό τεστ κοροναϊού από νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments