Πολιτική

Δηλητηριώδεις σπόντες μεταξύ Τσίπρα-Γεννηματά στο Μαξίμου (vid)

Δηλητηριώδεις σπόντες μεταξύ Τσίπρα-Γεννηματά στο Μαξίμου  (vid)
Φώφη: "Μας έβαλες τη θηλιά στο λαιμό". Τσίπρας: "Εσείς μας βάλατε στα Μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω και θα σε πάρω με τον Παπανδρέου να πάμε Καστελόριζο".

Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά προκειμένου να ενημερωθεί από το πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις αποφάσεις του Eurogroup και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο πρωθυπουργός και η επικεφαλής της ΔΗΣΥ αντάλλαξαν δηλητηριώδεις αιχμές, στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.  Αφού μίλησαν για τα παιδιά τους, ο πρωθυπουργός ρώτησε για το συνέδριο της Κεντροαριστεράς. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως πάει πολύ καλά και πως ενόψει συνεδρίου, έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, διαπιστώνοντας πως ο κόσμος διψάει για προτάσεις. 

Ο Πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι τώρα, μετά τη συμφωνία στο Eurogroup, η χώρα -ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαφορές των κομμάτων στο πως βλέπουν τη συμφωνία, έχει χρόνο, έχει ανάσα να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα.

Από την πλευρά της όμως η κυρία Γεννηματά το αμφισβήτησε διερωτώμενη «αν υπάρχει ανάσα με τη θηλιά στο λαιμό» και ο πρωθυπουργός της απάντησε «Θα τη βγάλουμε και θα σε πάρω μαζί με το Γιώργο να πάμε στο Καστελόριζο».  

Δείτε τον διάλογο μπροστά στις κάμερες:

Αλέξης Τσίπρας: Το γεγονός ότι μας δίνεται χρόνος ως χώρα και ως πολιτικό σύστημα ένας χρόνος και μια ανάσα για να αναστοχαστούμε το μέλλον της χώρας, τις διαφωνίες μας και τις συμφωνίες μας… 

Φώφη Γεννηματά: Καλά δεν ξέρω πόση ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στον λαιμό μας την έχεις βάλει. 

Αλέξης Τσίπρας: Εσείς δεν μας βάλατε στο μνημόνιο εγώ προσπαθώ να σας βγάλω… 

Φώφη Γεννηματά: Μας έχεις βάλει σε δύο καινούργια μνημόνια οπότε τώρα δεν έχεις περιθώριο να τα λες αυτά 

Αλέξης Τσίπρας: Θα πάρουμε και το Γιώργο μαζί να πάμε στο Καστελόριζο 

Φώφη Γεννηματά: Το μόνο σίγουρο θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πως πραγματικά χτυπάει η καρδιά της ακριτικής Ελλάδας. Αυτό που είναι βέβαιο Αλέξη μου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες. Ο ελληνικός λαός αυτό που ζητάει από όλους μας αυτή τη στιγμή είναι ειλικρίνεια, θέλει να ξέρει που βρίσκεται, θέλει να ξέρει ποιες είναι οι προοπτικές του και τι πραγματικά μπορεί να γίνει για το τόπο. Λοιπόν δοκιμάστηκαν και τα μεγάλα λόγια και όλα αυτά, και οι υποσχέσεις. Καταλάβανε όλοι που βρισκόμαστε από εδώ και πέρα να δούμε τι γίνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments