Αθλητισμός

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Βαλένθια για Αντερλάν Σάντος»

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Βαλένθια για Αντερλάν Σάντος»
Σε προχωρημένες επαφές με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Αντερλάν Σάντος βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ισπανούς. n

Ένας παλιός γνώριμος επανέρχεται στο προσκήνιο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Άντερλάν Σάντος, που απασχόλησε έντονα και πέρυσι το καλοκαίρι τους “ερυθρόλευκους”, εμφανίζεται να απασχολεί ξανά, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. 

Όπως αναφέρει μάλιστα ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «lasprovincias.es», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Βαλένθια για τον Βραζιλιάνο, ύψους 1,88 μ., στόπερ, ο οποίος μέτρησε φέτος 12 συμμετοχές στη La Liga και 3 στο Copa del Ray με τη φανέλα των “νυκτερίδων”. 

Ο Σάντος έχει συμβόλαιο ως το 2020 με την ισπανική ομάδα, στην οποία είχε κοστίσει περί τα 9,5 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια για να τον αποκτήσει από τη Μπράγκα. 

Στο δημοσίευμα μάλιστα σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ενδιαφέρον και από τη Σάο Πάολο για τον παίκτη, ωστόσο πιο σοβαρό φαίνεται να είναι εκείνο του Ολυμπιακού, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments