Η πρώτη χειραψία Τραμπ-Πούτιν -Στους G20 στο Αμβούργο

Η πρώτη συνάντηση Πούτιν – Τραμπ έγινε επί… γερμανικού εδάφους. O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκαν στη σύνοδο κορυφής της G20 στο Αμβούργο και αντήλλαξαν την πρώτη τους χειραψία. «Έσφιξαν το χέρι ο ένας του άλλου και είπαν ότι θα συναντηθούν σύντομα ιδιαιτέρως, θα ιδωθούν σύντομα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Η ιδιαίτερη συνάντηση των δύο ηγετών έχει προγραμματιστεί για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.
Όταν ερωτήθηκε αν ο Πούτιν έχει πολλές ερωτήσεις να θέσει στον Τραμπ, ο Πεσκόφ είπε πως έχει.
Ο Ρώσος ηγέτης ενημερώθηκε πλήρως για το ότι ο Τραμπ χαρακτήρισε χθες αποσταθεροποιητική τη συμπεριφορά της Μόσχας, πρόσθεσε ο Πεσκόφ και θα λάβει υπόψη του αυτό και άλλες παρατηρήσεις από αμερικανούς αξιωματούχους.
Το σχόλιο σας