Ελλάδα

Προαστιακός σιδηρόδρομος: Καταγγελίες για μαχαίρια και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι (vid)

Προαστιακός σιδηρόδρομος: Καταγγελίες για μαχαίρια και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι (vid)
Προαστιακός σιδηρόδρομος: Το εν λόγω βαγόνι "λειτουργεί σαν γαλαρία, με τους τοξικομανείς να κάνουν κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο", λέει υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τείνει προς την… παρακμή όπως όλα δείχνουν ο Προαστιακός σιδηρόδρομος, αφού χιλιάδες επιβάτες που τον επιλέγουν καθημερινά αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα.

Αναλυτικότερα, επιβάτες και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν σοβαρά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που δέχθηκε σχετικές καταγγελίες και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open TV, τη Δευτέρα (18/2/19) βγήκαν μαχαίρια στο τελευταίο βαγόνι του Προαστιακού μεταξύ τοξικομανών μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών.

Φωτογραφία Eurokinissi


Όπως είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPENTV:

«Το τελευταίο βαγόνι λειτουργεί σαν γαλαρία, με τους τοξικομανείς να κάνουν κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο.

Εκτός της παραβατικότητας, υπάρχει και υγειονομικό πρόβλημα.

Οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες, καθώς κλείνονται μέσα με τις ώρες και κάνουν ακόμα και χρήση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επέμβει».

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρίζουν άμεσης λύσης.

Είναι διαπιστωμένο ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και χρησιμοποιούν τον προαστιακό για να μεταβούν στα στέκια διακίνησης ναρκωτικών, που βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Μενίδι και Άνω Λιόσια» πρόσθεσε ο ίδιος.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments