Αθλητισμός

«Πρωταθλήτρια» και στα Sports Marketing Awards 2017 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

«Πρωταθλήτρια» και στα Sports Marketing Awards 2017 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods κατέκτησε πέντε βραβεία στα Sports Marketing Awards 2017.n

«Η «πράσινη» ομάδα «σάρωσε» στα Sports Marketing Awards 2017 κατακτώντας πέντε βραβεία, τρία χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, αριθμός που αποτελεί αναγνώριση και σημαντική επιβράβευση της πρωτοποριακής και δημιουργικής δουλειάς που γίνεται στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε διαφορετικούς στρατηγικούς άξονες.

Στη λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (12/7) στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανέβηκαν πέντε φορές στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα και παρέλαβαν τα βραβεία τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρυσά βραβεία αφορούσαν στο CSR πρόγραμμα One Team – Basketball Is Everywhere που περιλαμβάνει τη δημιουργία νέου γηπέδου μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου καθώς και το εκτενές πρόγραμμα επιμορφωτικών επισκέψεων,  στο μοναδικό για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα του αθλήματος  τουρνουά DIAMONDS ARE FOREVER προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και το τρίτο στη υποδειγματική  λειτουργία της PAO BC ACADEMY. Το αργυρό βραβείο απονεμήθηκε για τη δημιουργική χρήση των Social Media της «πράσινης» ΚΑΕ, ενώ το χάλκινο για τη διοργάνωση του Jr. NBA Panathinaikos League. 

Η κατάκτηση αυτών των βραβείων αποτελούν απόδειξη ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν αναδεικνύεται πρωταθλήτρια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και εκτός αυτών», αναφέρει η ενημέρωση του «τριφυλλιού».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments