Διεθνή

Απαγορεύονται τα σορτς, τα μίνι και οι σαγιονάρες στη Σκάλα του Μιλάνου

Απαγορεύονται τα σορτς, τα μίνι και οι σαγιονάρες στη Σκάλα του Μιλάνου
Ο καύσωνας δημιουργεί προβλήματα.

Προβλήματα στο διάσημο λυρικό θέατρο του Μιλάνου, τη La Scala, έχει δημιουργήσει ο καύσωνας στην Ιταλία, σχετικά με την ενδυμασία.

Αντί να φορούν σακάκι οι άντρες και βραδινό φόρεμα οι γυναίκες φιλόμουσοι, προσέρχονται με t-shirts, μίνι φούστες και σαγιονάρες!

Οι ταξιθέτες είναι σοκαρισμένοι. Και οι λάτρεις της όπερας που συχνάζουν στον ναό η La Scala είναι ο ναός της όπερας ? είναι εξίσου σοκαρισμένοι. Αυτόν τον μήνα, ομάδα Αμερικανών, με καθημερινά ρούχα, κατέπλευσαν για να απολαύσουν τη «La Boheme» του Πουτσίνι και, στο διάλειμμα, άρχισαν να μασουλάνε μπέργκερ και πατατάκια που είχαν αγοράσει από το πλησιέστερο ταχυφαγείο.

Ο κώδικας ενδυμασίας της La Scala εκτίθεται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα του θεάτρου, τόσο στα Ιταλικά όσο και στα Αγγλικά: «Παρακαλούνται (οι φίλοι της όπερας) να είναι ενδεδυμένοι σύμφωνα με την ευπρέπεια που αρμόζει στο Θέατρο, από σεβασμό προς το Θέατρο και προς τους άλλους θεατές. Σε όσους είναι ενδεδυμένοι με σορτς ή κοντομάνικα t-shirts δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments