Αθλητισμός

Πήρε… σκύλο-γυμναστή η ΑΕΚ!

Πήρε… σκύλο-γυμναστή η ΑΕΚ!
Το προφίλ και οι συνεργασίες του νέου υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της Βασίλισσας, Νίκου Παπαβασιλείου (pic).

Με μια πολύ ψαγμένη κίνηση στη νευραλγική θέση του γυμναστή, αποκτώντας τον Νίκο Παπαβασιλείου, «απάντησε» η ΑΕΚ στο κενό που δημιούργησε το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Βαβέτση.

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του Κέντρου Αθλητικής Προπόνησης και Αποκατάστασης Performance 22, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις Τένις του ΟΑΚΑ, ο Παπαβασιλείου ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το πρόγραμμα πρακτικής εξάσκησης του P22, το 2008, και σύντομα έγινε ο βασικός συνεργάτης του δημιουργού του και γυμναστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κώστα Χατζηχρήστου.

Εκτός αυτού, ως γυμναστής ομάδων, έχει υπάρξει επί σειρά ετών στο Ψυχικό, συνδέοντας το όνομά του με όλες τις επιτυχές της ομάδας, τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει εργαστεί ως βοηθός στον Πανιώνιο και ως προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης στο Ρέθυμνο και το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού.

Στα 34 του, ο νέος γυμναστής της ΑΕΚ έχει δουλέψει με κορυφαίους παίκτες, όπως ο Κώστας Σλούκας, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ενδεικτικά, μαζί του συνεργάζονται οι: Παππάς, Βουγιούκας, Αθηναίου, Γιάνκοβιτς και Παπαντωνίου, καθώς και οι: Μάλτση, Σπανού και Χατζηνικολάου. Ο Παπαβασιλείου είναι, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος sport fitness του P22, εφαρμόζοντας καινοτόμα προγράμματα σε ασκούμενους κάθε επιπέδου. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής (στο Ιάσιο της Ρουμανίας), είναι συχνά ομιλητής σε σεμινάρια σχετικά με την αθλητική προπόνηση.

Το scouting report κάνει λόγο για έναν άριστο γνώστη του αντικειμένου, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον (κορυφαίο) Χατζηχρήστο! Όπως λένε, χαρακτηριστικά, όσοι τον γνωρίζουν, είναι: «“Σκύλος” στη δουλειά, απόλυτα αφοσιωμένος, με μεγάλη επιθυμία να πετύχει». Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ ήθελε έναν πιστό συνεργάτη, υψηλών προδιαγραφών και επέλεξε τον καλύτερο διαθέσιμο στην αγορά, όπως αποφάνθηκαν όσοι κλήθηκαν να δώσουν συστάσεις στους ανθρώπους της, το περασμένο διάστημα.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments