Αθλητισμός

“Ο Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι”

“Ο Τούχελ θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι”
"Ανάβει φωτιές" γερμανικό δημοσίευμα που αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου αντικατάσταση του Αντόνιο Κόντε από τον πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ.

Δημοσίευμα… βόμβα στη Γερμανία. Σύμφωνα με την Sportbild, η αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της Τσέλσι είναι θέμα χρόνου και τη θέση του θα αναλάβει ο Τόμας Τούχελ, πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, η νίκη της Τσέλσι επί της Τότεναμ έδωσε… παράταση ζωής στον Ιταλό προπονητή, που πέρσι επανέφερε τους "μπλε" στην κορυφή της Premier League, όμως η διαφωνία του με τη διοίκηση στο μεταγραφικό πλάνο έχει φέρει δυσαρέσκεια στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς και η υπεύθυνη μεταγραφικού τμήματος Μαρίνα Γκρανοφσκάια παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι, με την «τσαρίνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» να έχει συζητήσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Τούχελ δίνοντάς στον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ το χρίσμα για τη θέση του προπονητή.

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και το όνομα του Λουίς Ενρίκε, η αδυναμία του ωστόσο χρήση της αγγλικής αποδυναμώνει την πιθανότητα συνεργασίας. Αντιθέτως, ο Τούχελ έχει και στα υπέρ το γεγονός της ενασχόλησης με νέους παίκτες και την ανάδειξή αυτών, στοιχείο που ο Αμπράμοβιτς θα ήθελε να δει κάποια στιγμή να λαμβάνει χώρα στην Τσέλσι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments