Πολιτισμός

Mireille Darc: Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο Αλέν Ντελόν

Mireille Darc: Στο πλευρό της μέχρι τέλους ο Αλέν Ντελόν
Ο Αλέν Ντελόν ήταν ζευγάρι με την Mireille Darc μέχρι το 1983, ωστόσο ποτέ δεν έπαψαν να είναι φίλοι. Ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος.

«Η Mireille Darc έσβησε τη νύχτα στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της μέχρι τέλους τους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους ο σύζυγός της και ο Αλέν Ντελόν, που ήταν παρών μέχρι τέλους», δήλωσε η Αναμπέλ Καμπουρί σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο θάνατος της γνωστής ηθοποιού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Μια μεγάλη μορφή του γαλλικού κινηματογράφου μας αφήνει. Η Mireille Darc ήταν μια ταλαντούχα ηθοποιός, μια θαρραλέα και αφοσιωμένη γυναίκα», έγραψε στο Twitter η υπουργός Πολιτισμού Φρανσουάζ Νισέν. Ο πρώην πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών Ζιλ Ζακόμπ έγραψε επίσης στο Twitter: «Ψηλή/λεπτή/όμορφη/ξανθιές αφέλειες/χαμογελαστά μάτια/ ενσάρκωσε την ελευθερία της γυναίκας σε όλο της το μεγαλείο. Η γαλλική κομψότητα. Αγαπημένη Mireille!».

Η ιστορία αγάπης της Mireille Darc και του Αλέν Ντελόν γεννήθηκε το 1968. Το ζευγάρι ήταν μαζί έως το 1983. Ωστόσο οι δυο τους ουδέποτε έπαψαν να είναι φίλοι και πάντα ο ένας υπολόγιζε στη βοήθεια του άλλου, γράφει το περιοδικό Gala.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments